Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Voetbal & Wedstrijdzaken

Als bestuurder ben je bezig met de lange termijn van je vereniging. Maar geregeld vraagt de waan van de dag ook je aandacht. Het is fijn om dan leden of mede-vrijwilligers goed te woord te kunnen staan over allerlei voetbal- en wedstrijdzaken door hen te kunnen wijzen op de beschikbare informatie op de andere KNVB Assist-platforms.

Iedere club een Hoofd Opleiding

Een Hoofd Opleiding kan een grote bijdrage leveren aan het plezier en de ontwikkeling van spelers en kaderleden. Naar de jeugdvoetballers toe is die bijdrage weliswaar indirect, maar via de grote groep jeugdtrainers, jeugdcoaches/-leiders, leeftijdscoördinatoren, scouts, leden van de technische commissie, ouders, het bestuurslid jeugdvoetbal en andere betrokkenen is de rol enorm. Al die contacten, alle ideeën, ervaringen, kennis, al het enthousiasme en de positieve betrokkenheid bundelen, kanaliseren en omzetten in jeugdvoetbal- en kaderbeleid in het belang van alle jeugdvoetballers en kaderleden levert de jeugdopleiding veel op.

Een Hoofd (Jeugd) Opleiding binnen de vereniging Een Hoofd (Jeugd) Opleiding binnen de vereniging Bekijk hier alle informatie over de Hoofd (jeugd) Opleiding bij een vereniging.

Alle wedstrijdzaken-informatie op een rijtje

Hoe zit het nu ook alweer met overschrijvingen? Wat te doen bij een tuchtzaak? Kan ons eerste elftal nu nog wel of niet meer promoveren? Allemaal interessante vragen waar je het antwoord op kunt vinden op KNVB Assist Wedstrijdsecretarissen.

Assist Wedstrijdsecretarissen Assist Wedstrijdsecretarissen Bekijk hier alle informatie voor wedstrijdsecretarissen.

Clubarbitragebeleid

Een voetbalwedstrijd kan niet gespeeld worden zonder scheidsrechter of spelbegeleider. Om tot goede arbitrage te komen, is het opstellen, uitvoeren en borgen van clubarbitragebeleid bij een vereniging van groot belang. Het is wenselijk om clubarbitrage een belangrijk onderdeel van de vereniging te laten zijn.

Clubarbitragebeleid Clubarbitragebeleid Lees hier alles over het clubarbitragebeleid.

Wil je weten hoe je als vereniging gastvrij een scheidsrechter kunt ontvangen? Bekijk dan de flyer hieronder

Laatste nieuws