Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Trainer-coach veldvoetbal opleidingen

De KNVB biedt verschillende trainerscursussen aan. Bekijk hieronder welke.

Pupillentrainer Pupillentrainer Lijkt het je geweldig om jeugdige voetballers in de leeftijd van 5 tot 13 jaar te trainen en te coachen? Met de Pupillentrainer opleiding leer je hoe je kinderen kunt leren voetballen en plezier te hebben in voetballen.

Juniorentrainer Juniorentrainer Lijkt het je een uitdaging om jeugdspelers van 13 tot 19 jaar te trainen? En kan je daarbij je enthousiasme voor het spelletje overbrengen? Als het antwoord op beide vragen 'ja' is, dan is de cursus Juniorentrainer écht iets voor jou.

G-voetbaltrainer G-voetbaltrainer Wil je bij de eigen club een bijdrage leveren aan de voetbalontwikkeling van jonge spelers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking? En lijkt het je boeiend om G-voetballers van 5 tot 18 jaar te trainen en te coachen? Dan is de cursus G-voetbaltrainer geknipt voor je.

UEFA C UEFA C Heb jij op niveau gevoetbald en/óf heb je al het pupillen- of juniorentrainer-diploma? Klaar voor de volgende stap in je trainer/coachcarrière? Ga dan voor de UEFA C opleiding. Deze opleiding gaat jou scholen in het coachen van wedstrijden, geven van trainingen en het begeleiden van spelers. Focus op senioren.

UEFA C Youth UEFA C Youth Heb jij op niveau gevoetbald, óf heb je al het pupillen- of juniorentrainer-diploma? Klaar voor de volgende stap in je trainer/coachcarrière? Ga dan voor de UEFA C opleiding. Deze opleiding gaat jou scholen in het coachen van wedstrijden, het geven van trainingen en begeleiden van (jeugd)spelers. UEFA C Youth op een onderwijsinstelling UEFA C Youth op een onderwijsinstelling Heb jij op niveau gevoetbald, óf heb je al het pupillen- of juniorentrainer-diploma? En ben je klaar voor de volgende stap in je trainer-coachcarrière? Ga dan voor de UEFA C Youth opleiding. Deze opleiding gaat jou scholen in het coachen van wedstrijden, het geven van trainingen en begeleiden van jeugdspelers. UEFA C voor (ex-) contractspelers UEFA C voor (ex-) contractspelers De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Aandacht voor de opleiding UEFA C voor (ex-) contractspelers

UEFA B UEFA B De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Aandacht voor de opleiding UEFA B. UEFA B Youth UEFA B Youth De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Aandacht voor de opleiding UEFA B Youth. UEFA B (Youth) op een onderwijsinstelling UEFA B (Youth) op een onderwijsinstelling Behalve het reguliere traject voor de UEFA B (Youth) opleiding, wordt het georganiseerd door diverse onderwijsinstellingen in het land onder supervisie van de KNVB Academie te Zeist.

UEFA B voor (ex-)contractspelers UEFA B voor (ex-)contractspelers De opleiding UEFA B voor (ex-)contractspelers is erop gericht de deelnemers voor te bereiden op en te ontwikkelen in het - met succes - uitvoeren van de taken die komen kijken bij de functie van trainer/coach.

UEFA A UEFA A De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Aandacht voor de opleiding UEFA A.

UEFA A Youth UEFA A Youth De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Aandacht voor de opleiding UEFA A Youth.

UEFA Pro 2021/’22 UEFA Pro 2021/’22 Heb je de ambitie om het beste uit jezelf te halen als trainer-coach en je verder te ontwikkelen met uitzicht op een baan als trainer-coach in het Betaald Voetbal?

Rinus Nieuwsbrief

Schrijf je in net als duizenden andere voetbaltrainers en ontvang wekelijks de populairste oefeningen & trainingen, de training van de week, Tips van Rinus en profiteer van de gratis downloads.

Laatste nieuws