Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Schoolvoetbal

Elk jaar organiseren vele lokale en regionale organisatoren (verenigingen, scholen, gemeentes of organisatiecomités) een KNVB schoolvoetbaltoernooi voor jongens en meisjes in groep vijf tot en met groep acht.

Ook veel kinderen die niet op voetbal zitten, vinden het immers leuk om af en toe een balletje te trappen. Voor veel deelnemers is schoolvoetbal een (eerste) kennismaking met voetbal als teamsport en begint zo een mooie, plezierige hobby bij een voetbalvereniging!

Door Vaantje thuis op het raam te plakken maken deelnemers aan het KNVB Schoolvoetbaltoernooi kans op een verrassingsbezoek van Rafael van der Vaart of een andere bekende Nederlandse voetballer, thuis óf op school. 

Vanaf de regiofinales is de KNVB betrokken als organisator. De winnaars van de lokale toernooien stromen door naar de regiofinales en eventueel ook naar de districtfinales. De winnaars van de zes districtfinales nemen deel aan de landelijke finale die elk jaar in juni wordt gespeeld.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over KNVB Schoolvoetbal? Neem dan via e-mail contact op met KNVB Schoolvoetbal.

KNVB Schoolvoetbal

Iedereen kampioen tijdens landelijke finale schoolvoetbal Iedereen kampioen tijdens landelijke finale schoolvoetbal Een terugblik op de finales van 2019.

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Laatste nieuws