Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Thema's

Matchfixing Matchfixing Wij staan voor voetbal waar je op kunt vertrouwen. De integriteit van onze competities is ons grootste goed. Wedstrijden moeten niet worden beslist op de gokmarkt, maar op het voetbalveld.

Doping Doping Het gebruik van doping is slecht voor het voetbal. Het tast de gezondheid van de sporters aan. Bovendien bevordert doping de prestaties en is daarmee in strijd met een eerlijke sport. De KNVB zet daarom in op een scherp anti-dopingbeleid.

Diversiteit in het voetbal Diversiteit in het voetbal De KNVB staat voor voetbal dat mensen trots maakt en voetbalplezier geeft: voetbal om van te houden, van en voor iedereen.

Financiële integriteit Financiële integriteit Sportieve en eerlijke competities met daarin financieel gezonde clubs: het is in het grootste belang van ons voetbal. Het waarborgen van de continuïteit van de competities is voor ons een essentieel doel. Seksuele intimidatie Seksuele intimidatie Een veilig en plezierig voetbalklimaat voor iedereen is een belangrijk uitgangspunt van de KNVB. Daarom worden verenigingen gesteund en gestimuleerd om preventief beleid te voeren om seksuele intimidatie tegen te gaan. Veiligheid Veiligheid Of je nou zelf voetbalt, of graag naar voetbal kijkt: alle voetbalfans willen op een veilige en leuke manier kunnen genieten van de grootste sport van Nederland. Wij werken er samen met clubs, vrijwilligers, ouders en de overheid vol overtuiging aan om dit te bereiken.

Sportiviteit en respect Sportiviteit en respect Voetbal is een fantastische sport, waar miljoenen mensen in Nederland van genieten. Met zijn allen dragen we de verantwoordelijkheid om te zorgen dat iedereen op een prettige en onbezorgde manier van voetbal kan genieten.

KNVB in de wereld KNVB in de wereld Wij zijn de Nederlandse voetbalbond, maar we hebben onze blik natuurlijk ook internationaal gericht. Ambitie, integriteit en kwaliteit van het voetbal zijn onderwerpen waarop we zoveel mogelijk invloed uitoefenen. Reglementen, besluiten en uitspraken Reglementen, besluiten en uitspraken Kijk hier voor de reglementen, besluiten en de reglementscommissie.

Laatste nieuws