Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Contactloos betalen

Betalen met je pinpas kun je haast overal. Ook in steeds meer voetbalkantines. Veel pinautomaten beschikken over de functie om contactloos te kunnen betalen. En dat biedt zowel de vereniging, als de gebruiker veel voordelen.

Contactloos betalen

Behalve dat contactloos betalen de kans op fraude verkleint doordat er minder cash geld in omloop is, bevordert dit ook de snelheid waarmee een klant geholpen is. Een contactloze betaling duurt slechts twee seconden, mede omdat de gebruiker geen pincode hoeft in te voeren.

Denk maar eens aan de tijd die je bespaart tijdens piekmomenten in de kantine op zaterdag- of zondagmiddag. Klanten kunnen tot een bedrag van € 25,- betalen via een contactloze pinhandeling.

Andere voordelen van contactloos betalen zijn:

  • de barmedewerkers hoeven minder te tellen na hun dienst;
  • minder kans op inbraken en overvallen bij het geldtransport;
  • minder kans op kasverschillen en vals geld

Geschikte betaalpas

Een contactloze betaling duurt slechts twee seconden

Contactloos betalen is mogelijk wanneer de pinterminal over deze functie beschikt en de gebruiker een geschikte betaalpas heeft. Ook is het in sommige gevallen mogelijk om te betalen via je smartphone.

Uiteraard kunnen klanten ook ‘gewoon’ met munt- of briefgeld betalen. Antwoorden op andere veelgestelde vragen en verdere informatie staat in de handleiding over contactloos betalen. Deze vind je hieronder. Lees ook de ervaringen van andere voetbalclubs. ING helpt verenigingen graag bij de omschakeling om te werken met een kassasysteem inclusief contactloos betalen. Kijk hiervoor op de speciale pagina van ING over contactloos betalen. Contactloos betalen van ING Contactloos betalen van ING Een vol clubhuis is natuurlijk gezellig. Dan is het fijn als de mensen achter de bar snel kunnen werken. Extra hulp achter de bar is dan goed bruikbaar.

Laatste nieuws