Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Veelgestelde vragen

Hieronder een overzicht met veelgestelde vragen over het thema ledenwerving en ‑behoud.

 

Waarom verschillende voetbalvormen?

'Voetbal om van te houden' is waar de KNVB voor staat. Een levenlang. Met een divers voetbalaanbod speelt de KNVB in op uiteenlopende behoeften. Dit aanbod is afgestemd op verschillende leeftijdscategorieën. Zo kunnen voetballers hun levenlang van voetbal genieten bij jouw club. Bovendien dragen bepaalde vormen direct bij aan clubontwikkeling. Meer leden zorgen voor meer vrijwilligers en meer activiteit op de club. Dat betekent een betere benutting van de accommodatie en meer inkomsten uit contributie, sponsoring en kantineomzet. Heb je behoefte aan meer informatie of ondersteuning? Op de pagina van verenigingsondersteuning vind je gericht advies voor jouw vereniging.

 

Welk voetbalaanbod is voor mijn vereniging het meest geschikt?

Dat hangt helemaal af van de situatie. Tegen welke problemen/uitdagingen loopt je club aan? Wat zijn je doelstellingen? Misschien wil de vereniging zich meer profileren in de wijk, een sociale ontmoetingsplaats zijn, kinderen in de wijk in beweging brengen of meer allochtone meisjes betrekken. Mogelijk zijn er middelen beschikbaar door samen te werken met gemeenten, lokale partijen en/of andere organisaties.

G-voetbal

 

Waar kan ik een club vinden met aanbod G-voetbal?

Eén tweetje Eén tweetje Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Ga nu naar de community Eén tweetje en stel je vraag aan bestuurders van andere verenigingen!

Laatste nieuws