Partners

Er zijn veel partijen die ons ondersteunen in de activiteiten die de KNVB ontplooit. Deze partners zijn onmisbaar voor ons. Zij maken het mogelijk dat de KNVB kan werken aan een optimaal voetbalklimaat, zowel voor de voetbalfan als de voetballer zelf.

SponsorsAls het Nederlands elftal speelt, zitten miljoenen mensen aan de buis gekluisterd. Door het sponsoren van de grootste sportbond van Nederland komen bedrijven in contact met de ruim 8 miljoen Oranjefans.

SuppliersNiet alleen de zeven sponsoren zijn voor ons van grote waarde. Ook de negen suppliers leveren een belangrijke bijdrage aan de service die wij willen bieden aan onze leden, medewerkers en overige voetballiefhebbers in Nederland.

MediapartnersVoetbal heeft een belangrijke sociale functie in de maatschappij. Met behulp van de mediapartners Radio 538 en AD/De Persgroep wil de KNVB die boodschap uitdragen.

BekersponsorsHet KNVB-bekertoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. Lees hier meer over de bekersponsors.

Maatschappelijke partnersSamen bereik je meer. Dat geldt voor een voetbalteam, maar ook voor ons. Bij het verwezenlijken van maatschappelijke doelstellingen hebben wij dan ook de handen ineengeslagen met diverse partners.

SegmentpartnersLees hier meer over onze samenwerking met ARAG en Continental, onze segmentspartners.

Overige partners

De KNVB kan zijn medewerking verlenen aan aanbiedingen van partijen uit de volgende geselecteerde branches: sport/vrije tijd, media, entertainment, educatie, goede doelen, verzekeringen, telecom, energie, levensmiddelen en doe-het-zelf.

Terug naar boven