Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB nieuwsbrieven

Met de KNVB-nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen rond het verenigingsleven en het voetbal in Nederland. Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je dan hier in voor de KNVB-nieuwsbrieven.

 

KNVB Algemeen

In deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het Nederlandse voetbal.

 

KNVB Assist Bestuurders

KNVB Assist Bestuurders is hét kennisplatform voor bestuursleden van amateurverenigingen. In de nieuwsbrief worden de belangrijkste en meest actuele nieuwsartikelen en inspirerende praktijkverhalen uitgelicht.

 

KNVB Assist Scheidsrechters

KNVB Assist Scheidsrechters is hét kennisplatform voor scheidsrechters en scheidsrechterscoördinatoren. In de nieuwsbrief worden de belangrijkste en meest actuele nieuwsartikelen en inspirerende praktijkverhalen uitgelicht.

 

KNVB Assist Trainers

Voor al het voetbaltechnisch kader. Voor Hoofden Opleiding, trainer-coaches van jong en oud op elk niveau tot aan teamleiders. Met deze nieuwsbrief ontvang je praktische informatie en tips, inspiratie en voorbeelden die je helpen in je ontwikkeling zodat je jouw team nog beter kunt trainen en coachen.

 

KNVB Assist Wedstrijdsecretarissen

Een nieuwsbrief gericht op wedstrijdsecretarissen met praktische tips en informatie om je zo optimaal mogelijk te ondersteunen bij de werkzaamheden voor jouw vereniging.

 

Oranje

Met de Oranje nieuwsbrief houden we je maandelijks op de hoogte van al het Oranjenieuws. Zoals de laatste selecties, een kijkje achter de schermen, winacties en informatie over het speelprogramma en kaartverkoop. De focus ligt op het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen, maar ook de andere teams komen aan bod.

 

KNVB FC Vers

In deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte over FC VERS. Een programma van de KNVB waarbij we werken aan een gezonde sportomgeving en een alternatief bieden voor de verleiding van de frikandel en zijn ongezonde maten. We houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en delen kennis en ervaringen over het optimaliseren van de sportomgeving op de thema’s voeding, roken en alcohol. Ook vind je in deze nieuwsbrief mooi aanbod van de aangesloten programma partners om zo ook jouw vereniging een zetje in de juiste richting te geven. Deze nieuwsbrief verschijnt gemiddeld vier keer per seizoen.

 

Column Jan Dirk van der Zee

Jan Dirk van der Zee is directeur amateurvoetbal KNVB. In zijn wekelijkse column bericht Jan Dirk over alles wat voetbal mooi maakt (en soms lastig) en geeft hij zijn kijk op het voetbal en het verenigingsleven.

 

Rinus

Rinus is een online tool ontwikkeld voor alle jeugdtrainers in Nederland. Het bevat oefeningen, trainingen en meerweekse programma's.

Ontvang wekelijks de populairste oefeningen & trainingen, de training van de week, Tips van Rinus en profiteer van de gratis downloads.

Mijn interesse
Hier houden we rekening mee met het samenstellen van de nieuwsbrief.

 

Aanbiedingen van partners van de KNVB

Ik wil graag weten of er aanbiedingen zijn van partners van de KNVB of van partijen uit geselecteerde branches. We doen natuurlijk ons uiterste best om je alleen passende aanbiedingen te sturen. Hiervoor ontvangen we geld van onze partners. Maar geen zorgen, we gaan d'r niet van op vakantie, maar investeren deze inkomsten weer in het amateurvoetbal. Samen maken we ons voetbal steeds beter! Vanzelfsprekend kun je je op ieder moment afmelden.

 

#11 Voetbal Innovatiehub

In deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van #11. #11 is de Voetbal Innovatiehub op de KNVB-campus waar we samen met het bedrijfsleven en de wetenschap werken aan de toekomst van het Nederlandse voetbal.

Passend Voetbal

 

KNVB Opleidingen en Bijscholingen voor Trainers

Met deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze trainersopleidingen en onze bijscholingen waarmee je licentiepunten kunt halen t.b.v. het aanvragen of verlengen van je trainerslicentie.