KNVB nieuwsbrieven

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rond het verenigingsleven en het voetbal in Nederland? Meld je dan via onderstaand formulier aan voor één of meerdere KNVB nieuwsbrieven. Op basis van je functie en betrokkenheid bij het voetbal kun je kiezen uit verschillende nieuwsbrieven.

 

KNVB algemeen

Voetbal om van te houden; dat is waar we ons voor inzetten. Samen met clubs, officials, coaches, spelers, publiek, partners en sponsors. We willen het voetbal aantrekkelijk, toegankelijk en plezierig maken (en houden) voor zo veel mogelijk mensen. Hoe we dat doen lees je in deze nieuwsbrief.

 

KNVB Assist Bestuurders

KNVB Assist Bestuurders is hét kennisplatform voor bestuursleden van amateurverenigingen. In de nieuwsbrief worden de belangrijkste en meest actuele nieuwsartikelen en inspirerende praktijkverhalen uitgelicht.

 

KNVB Assist Scheidsrechters

KNVB Assist Scheidsrechters is hét kennisplatform voor scheidsrechters en scheidsrechterscoördinatoren. In de nieuwsbrief worden de belangrijkste en meest actuele nieuwsartikelen en inspirerende praktijkverhalen uitgelicht.

 

KNVB Assist Trainers

Voor pupillentrainers en teamleiders tot eerste elftal coaches. Met deze nieuwsbrief ontvang je praktische informatie en tips, inspiratie en voorbeelden die je helpen in je ontwikkeling zodat je jouw team nog beter kunt trainen en coachen.

 

Nieuwe wedstrijdvormen pupillen

Het amateurvoetbal start vanaf het seizoen 2017/2018 met nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. Via deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van al het nieuws, tips en praktische informatie rond de introductie van deze nieuwe wedstrijdvormen.

 

Meiden- en vrouwenvoetbal

Voor betrokkenen bij het meiden- en vrouwenvoetbal bij amateurclubs. Maar ook voor andere liefhebbers die alles willen weten over nieuws, praktijk- voorbeelden, ontwikkelingen en bijeenkomsten rond meiden- en vrouwenvoetbal.

 

Column Jan Dirk van der Zee

Jan Dirk van der Zee is directeur amateurvoetbal KNVB. In zijn wekelijkse column bericht Jan Dirk over alles wat voetbal mooi maakt (en soms lastig) en geeft hij zijn kijk op het voetbal en het verenigingsleven.

 

KNVB Partnermailings

Ik wil graag weten of er aanbiedingen zijn van partners van de KNVB of partijen uit geselecteerde branches. We doen natuurlijk ons uiterste best om je alleen passende aanbiedingen te sturen. Hiervoor ontvangen we geld van onze partners. Maar geen zorgen, we gaan d’r niet van op vakantie, maar investeren deze inkomsten weer in het amateurvoetbal. Samen maken we ons voetbal steeds beter! Vanzelfsprekend kun je je op ieder moment afmelden.


Terug naar boven