KNVB nieuwsbrieven

Met de KNVB-nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen rond het verenigingsleven en het voetbal in Nederland. Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Schrijf je dan hier in voor de KNVB-nieuwsbrieven.

KNVB Algemeen

In deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het Nederlandse voetbal.

KNVB Assist Bestuurders

KNVB Assist Bestuurders is hét kennisplatform voor bestuursleden van amateurverenigingen. In de nieuwsbrief worden de belangrijkste en meest actuele nieuwsartikelen en inspirerende praktijkverhalen uitgelicht.

KNVB Assist Scheidsrechters

KNVB Assist Scheidsrechters is hét kennisplatform voor scheidsrechters en scheidsrechterscoördinatoren. In de nieuwsbrief worden de belangrijkste en meest actuele nieuwsartikelen en inspirerende praktijkverhalen uitgelicht.

KNVB Assist Trainers

Voor al het voetbaltechnisch kader. Voor Hoofden Opleiding, trainer-coaches van jong en oud op elk niveau tot aan teamleiders. Met deze nieuwsbrief ontvang je praktische informatie en tips, inspiratie en voorbeelden die je helpen in je ontwikkeling zodat je jouw team nog beter kunt trainen en coachen.

KNVB Assist Wedstrijdsecretarissen

Een nieuwsbrief gericht op wedstrijdsecretarissen met praktische tips en informatie om je zo optimaal mogelijk te ondersteunen bij de werkzaamheden voor jouw vereniging.

Oranje

Met de Oranje nieuwsbrief houden we je maandelijks op de hoogte van al het Oranjenieuws. Zoals de laatste selecties, een kijkje achter de schermen, winacties en informatie over het speelprogramma en kaartverkoop. De focus ligt op het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen, maar ook de andere teams komen aan bod.

Column Jan Dirk van der Zee

Jan Dirk van der Zee is directeur amateurvoetbal KNVB. In zijn wekelijkse column bericht Jan Dirk over alles wat voetbal mooi maakt (en soms lastig) en geeft hij zijn kijk op het voetbal en het verenigingsleven.

Rinus

Rinus is een online tool ontwikkeld voor alle jeugdtrainers in Nederland. Het bevat oefeningen, trainingen en meerweekse programma's.

Ontvang wekelijks de populairste oefeningen & trainingen, de training van de week, Tips van Rinus en profiteer van de gratis downloads.

Mijn interesse
Hier houden we rekening mee met het samenstellen van de nieuwsbrief.

Aanbiedingen van partners van de KNVB


Terug naar boven