Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Natuurgras

Een natuurgrasveld van goede kwaliteit zorgt voor een optimale beleving van het voetbalspelletje.

De meeste voetballers hebben de voorkeur om te voetballen op een goed natuurgrasveld. Een kwalitatief goed natuurgrasveld vraagt om onderhoud. De kosten hiervan liggen niet veel hoger dan de kosten van onderhoud van een kunstgrasveld. Natuurgrasvelden hebben goede sporttechnische eigenschappen die relatief eenvoudig op peil te houden zijn. Daarnaast absorberen natuurgrasvelden CO2 en hebben daardoor een gunstig effect op de opwarming van de aarde.

Met onderstaande thema’s probeert de KNVB verenigingen meer inzichten te geven. Mis je bepaalde onderdelen? Stuur dan een mailtje naar onderstaand emailadres.

Accommodatiezaken

Vragen over zaken rondom de accommodatie? Stel ze via onderstaand e-mailadres.

Aanleg Aanleg Er komt veel kijken bij de aanleg van een natuurgrasveld. Denk aan afmetingen, belijningen en inrichtingsmaterialen. Onderhoud Onderhoud Natuurgrasvelden vragen net als alle andere sportoppervlakken om onderhoud. Gelukkig is er inmiddels veel informatie voor handen om de conditie van natuurgrasvelden op peil te houden.

Eén tweetje Eén tweetje Doorpraten over dit onderwerp met andere verenigingen? Ga nu naar de community Eén tweetje en meld je aan!

Laatste nieuws