Contact

Indien je contact met de KNVB op wilt nemen, kun je op deze pagina zien waar je terecht kunt met jouw probleem, vraag of opmerking.

Vraag en antwoordVeel antwoorden kun je gemakkelijk zelf vinden. In de overige gevallen is de Publieksvoorlichting van de KNVB voor je beschikbaar.

SteunpuntenMet ingang van 29 juni 2015 zijn de districtskantoren West I en West II te vinden op het KNVB-steunpunt in Zeist. De districtskantoren Zuid I en Zuid II zijn per 1 juli verhuisd naar het KNVB-steunpunt in Eindhoven.

Vraag als verenigingHeb je een specifieke vraag als vereniging? Dan staan de verenigingsondersteuners voor je klaar. Stuur een mail met je vraag of het onderwerp en je contactgegevens naar het district waar je vereniging onder valt.

Hulplijn noodgevallenAls er na een gewelddadige handeling op of rond het veld behoefte is aan spoedeisende hulp, is er voor onze leden een speciale hulplijn voor noodgevallen beschikbaar. De hulplijn is 24 uur per dag bereikbaar via 0800-2299555.

Meldpunt WanordelijkhedenVoor wanordelijkheden op en rond het (zaal-)voetbalveld die niet op het wedstrijdformulier komen, is er het Meldpunt wanordelijkheden. Hier kan iedereen vervelende ervaringen en voorvallen delen met de KNVB.

Vertrouwens-contactpersonenEen van de actiepunten uit het plan ‘Voetbal voor iedereen’ is het aanstellen van vertrouwenscontactpersonen (VCP). De VCP is het eerste aanspreekpunt voor vragen, vermoedens, meldingen, klachten en aangifte met betrekking tot seksuele intimidatie.

Tiplijn matchfixingMatchfixing is een internationale vorm van georganiseerde criminaliteit en kan dus ook in Nederland voorkomen. Spelers, scheidsrechters, officials en personen van buiten de sportwereld kunnen betrokken worden.

Vraag over spelerspasJe kunt contact opnemen met de e-desk bij vragen over de digitale spelerspas, relaties (ledenadministratie) en wedstrijdwijzigingen (CV32). De e-desk is tijdens kantooruren bereikbaar via 0343 499 107 of edesk@knvb.nl.

Contact voor mediaDe KNVB hecht veel waarde aan een goede, professionele relatie met de media. De afdeling Persvoorlichting spant zich in voor een betrouwbare samenwerking met alle vertegenwoordigers van de pers.

Omgang met gegevens van KNVB-ledenDe KNVB stelt het ledenbestand - onder strikte voorwaarden – ter beschikking voor dienst- en productinformatie.

Bezoekadres

KNVB Sportcentrum
Woudenbergseweg 56-58   
3707 HX Zeist  

Postadres

KNVB
Postbus 515
3700 AM Zeist

Overige gegevens

BTW nummer: NL 0026.91.346.B.01
KvK nummer: 40478591

Terug naar boven