FC Vers

FC VERS, een programma van de KNVB waarbij we werken aan een gezonde sportomgeving en een alternatief bieden voor de verleiding van de frikandel en zijn ongezonde maten.

Om dit doel te bereiken gaan we verder dan hulp bij het aanbieden van verantwoorde producten. Samen met de vereniging zetten we een totale kantinebeleving neer. Hierbij staat verantwoord assortiment centraal, maar is er ook aandacht voor roken, alcohol en uitstraling en gastvrijheid van de kantine als thuishonk van de club. Gelukkig staan we er hierbij niet alleen voor en brengen we een heel team van specialisten mee, die we onze partners mogen noemen.

 
 

FC Vers.

De inschrijving voor FC VERS is gesloten. Op 26 september vindt een pitch evenement plaats waar een select aantal verenigingen komt pitchen voor een plek in de felbegeerde FC VERS selectie. Heb je vragen over het programma, de selectie of het pitchevenement mail naar het e-mailadres hieronder.

FC Vers

Vragen? Stuur een e-mail naar

De spelregels

Enthousiast geworden? Klik hieronder voor ‘de spelregels’ zodat je precies weet wat het FC VERS programma inhoudt en dit ook binnen de vereniging kan vertellen.


Terug naar boven