Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Arbitrageopleidingen

De scheidsrechter helpt, in samenwerking met trainers en spelers, wedstrijden in goede banen te leiden. Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat kinderen en volwassenen op een sportieve en plezierige manier met elkaar de strijd aangaan? Dan kun je bij de KNVB terecht voor verschillende scheidsrechtersopleidingen.

Vanwege de versoepelingen in het coronabeleid gaan we er op dit moment van uit dat de opleidingen in het seizoen 2021/'22 gewoon weer kunnen plaatsvinden. Voor vragen kun je contact opnemen met de medewerkster arbitrageopleidingen van jouw regio.

Zonder scheidsrechter geen wedstrijd. Met de juiste houding en uitstraling en met enthousiasme voor het spel, kun jij uitgroeien tot een ambassadeur voor de KNVB en de voetbalsport!

De piramide voor scheidsrechtersopleidingen van de KNVB.

De KNVB biedt opleidingen aan voor iedereen, van enthousiastelingen die graag hogerop willen tot degenen die pupillenwedstrijden willen begeleiden. We bieden opleidingen en modules voor alle niveaus, van pupillenscheidsrechter tot het Ontwikkeltraject Scheidsrechters (OTS). Daarnaast leiden we scheidsrechterbegeleiders en -coördinatoren, rapporteurs en assistent-scheidsrechters op. In zeven jaar kun jij je al ontwikkelen van pupillenscheidsrechter tot arbiter in het betaald voetbal.

Wil jij eraan bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan en dat beide teams met een glimlach het veld af stappen? Kijk dan snel of ze bij jouw vereniging of een vereniging bij jou in de buurt nog scheidsrechters zoeken.

Opleidingen

Kies voor één van de opleidingen van de KNVB-academie. Alle opleidingen zijn samengevat in één overzichtelijk opleidingsmodel, zie hierboven.

Contact

Heb je interesse in, of vragen over één van de arbitrageopleidingen, dan kun je contact opnemen met de KNVB Academie.

Snezana Vujovic

Arbitrageopleidingen Noord/Oost

Nicole Jacet

Arbitrageopleidingen West

Medewerkster arbitrageopleidingen

Arbitrageopleidingen Zuid

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!