Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Financieel

Op financieel gebied zijn er afspraken tussen de KNVB en amateurclubs. Over dit onderwerp vind je hieronder alles wat je als club moet weten.

Overzicht jaarlijkse financiële verplichtingen Overzicht jaarlijkse financiële verplichtingen Ieder seizoen stelt de KNVB de contributiebedragen voor leden vast. Bovenop de contributie komt de premie voor collectieve aansprakelijkheids- en ongevallenverzekeringen. Financieel jaarverslag  Financieel jaarverslag  Verenigingen kunnen eenvoudig via Sportlink Club het financieel beheer bijhouden. Via deze tool kunnen clubs bijvoorbeeld het financieel jaarverslag opstellen. Opleidingsvergoeding nationale transfer Opleidingsvergoeding nationale transfer Elke amateurvereniging is trots wanneer een speler die vroeger in de jeugdopleiding van de club voetbalde een mooie transfer maakt. Behalve dit fijne eergevoel, levert zo’n overgang clubs veelal nog een leuke bijdrage op.

Eilandenregeling Eilandenregeling Voor het seizoen 2020/'21 is er voor de clubs/teams vanaf de eilanden in Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden én voor de clubs/teams die reizen naar deze eilanden een tegemoetkoming in de reiskosten.

Tips voor contributie en boekhouding

Aan de slag met het innen van contributie en het op orde houden van de boekhouding? Bekijk dan de tips en handleidingen in het Support Center van Sportlink Club. Met Club.Contributie en Club.Boekhouding hebben clubs de beschikking over alle financiële overzichten.

Club.Contributie Club.Contributie Club.Contributie ondersteunt bij het innen van de contributies. Alle gegevens zijn simpel in te voeren in Club.Contributie, waarna het systeem het werk doet. Club.Boekhouding Club.Boekhouding Club.Boekhouding brengt het boekhoudproces eenvoudig in kaart en biedt eenvoudige functies om de boekhouding op orde te krijgen en te houden.

Eén tweetje Eén tweetje Doorpraten over dit onderwerp met andere verenigingen? Ga nu naar de community Eén tweetje en meld je aan!

Laatste nieuws