Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Meldpunt wanordelijkheden

Het is belangrijk in gesprek te blijven met andere verenigingen. Het is immers van ieders belang om kwesties uit praten om in de toekomst het contact beter te laten verlopen. Tevens is het belangrijk om eventuele incidenten of wanordelijkheden te melden bij de KNVB. Hiervoor is een speciaal meldpunt.

Het is belangrijk om te melden. Alle meldingen worden geadministreerd en bij meerdere klachten, in combinatie met eventuele tuchtzaken, wordt er contact opgenomen met de desbetreffende vereniging. Bij acute noodgevallen kan het bestuur contact opnemen met de hulplijn voor noodgevallen.

Meldpunt Wanordelijkheden Meldpunt Wanordelijkheden Voor wanordelijkheden op en rond het (zaal-)voetbalveld die niet op het wedstrijdformulier komen, is er het Meldpunt wanordelijkheden. Hier kan iedereen vervelende ervaringen en voorvallen delen met de KNVB.

Hulplijn noodgevallen

24 uur per dag bereikbaar.

Voor bestuurders is het belangrijk dat scheidsrechters het wedstrijdverloop naar waarheid in vullen. Onderlinge afspraken om een uitslag in te vullen bij staking of niet opkomen lossen de problemen niet op. Bestuurders zijn hier verantwoordelijk voor. Bekijk voor meer informatie de pagina's over tuchtzaken. Ook de verenigingsadviseur uit de regio is bereid in gesprek te gaan met clubs over dit ondewerp.

Tuchtzaken Tuchtzaken Wat is voetbal zonder spelregels? Zonder regels zou onze geliefde sport een rommeltje worden. Personen die op of rondom het veld onbehoorlijk gedrag vertonen, kunnen in aanraking komen met de tuchtrechtspraak van de KNVB. Verenigingsondersteuning Verenigingsondersteuning Verenigingen die behoefte hebben aan ondersteuning kunnen hiervoor terecht bij de verschillende adviseurs. Op ieder gebied heeft de KNVB een expert in dienst die verenigingen persoonlijk op weg helpt.

Laatste nieuws