Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Jeugdplan Nederland

Sinds jaar en dag organiseert de KNVB het Jeugdplan Nederland (JPN). Het JPN, dat zowel voor jongens als voor meiden wordt aangeboden, is het podium waar talentvolle voetballers zich kunnen laten zien en mogelijk door kunnen door ontwikkelen naar een hoger speelniveau.

Het Jeugdplan Nederland wordt in drie gebieden georganiseerd, namelijk West Nederland, Zuid Nederland en Noord/Oost Nederland. Deze gebieden zijn weer verdeeld in kleinere regio’s. In alle gebieden organiseert de KNVB de scouting en voetbalactiviteiten voor diverse leeftijdscategorieën. Ook organiseert het geregeld activiteiten op landelijk niveau. Voor jongens komen de leeftijdscategoriën Jongens Onder 11 tot en met Jongens Onder 17 in aanmerking, terwijl voor meiden de categoriën Meiden Onder 11 tot en met Meiden Onder 16 gelden.

Wat is Jeugdplan Nederland? Wat is Jeugdplan Nederland? Gedurende de week zijn onze KNVB Talentcoaches en KNVB scouts op pad en bezoeken jeugdteams van amateurverenigingen in Nederland.

Jeugdplan Nederland jongens Jeugdplan Nederland jongens Alle informatie per deelgebied over Jeugdplan Nederland voor jongens. Jeugdplan Nederland meiden Jeugdplan Nederland meiden Alle informatie per deelgebied over Jeugdplan Nederland voor meiden. Veelgestelde vragen Jeugdplan Nederland Veelgestelde vragen Jeugdplan Nederland Kijk hier voor veelgestelde vragen over Jeugdplan Nederland.

Artikelen Jeugdplan Nederland

‘Gemiddeld niveau JPN meiden enorm gegroeid’ ‘Gemiddeld niveau JPN meiden enorm gegroeid’ De meest talentvolle meiden worden met het Jeugdplan Nederland extra uitgedaagd. Om de ideale tegenstander te vinden voor de wedstrijden die zijn spelen worden er veel afwegingen gemaakt.

KNVB begeleidt clubs die in aanraking komen met JPN KNVB begeleidt clubs die in aanraking komen met JPN Verenigingen die te maken krijgen met voetballers en voetbalsters die in de schijnwerpers staan, worden door de professionals van de KNVB op verschillende manieren begeleid.

AGOVV, de perfecte gastheer van Jeugdplan Nederland AGOVV, de perfecte gastheer van Jeugdplan Nederland Jaarlijks is AGOVV zo’n 35 keer gastheer van het Jeugdplan Nederland. Bestuurslid voetbalzaken Gert Sangers is trots op de samenwerking.

JPN selectieactiviteit; dit komt erbij kijken JPN selectieactiviteit; dit komt erbij kijken Spelers die bij in het oog vallen worden uitgenodigd voor een selectieactiviteit van Jeugdplan Nederland Jongens en Meiden.

Scouts leren van wetenschappelijke inzichten talentherkenning Scouts leren van wetenschappelijke inzichten talentherkenning Om de scouts van JPN met zoveel mogelijk kennis op pad te sturen voorziet de KNVB de scouts van wetenschappelijke kennis op het gebied van talentontwikkeling.

Experiment gemengde voetbalactiviteit JPN O14 meer dan geslaagd Experiment gemengde voetbalactiviteit JPN O14 meer dan geslaagd Is het mogelijk om de allerbeste jongens en meiden binnen het JPN uit te dagen in een totaal gemende voetbalactiviteit? Het antwoord van de aanwezigen is unaniem: ‘Hier wordt iedereen beter van’. JPN meiden: de voorbereiding op nationale jeugdselecties JPN meiden: de voorbereiding op nationale jeugdselecties Met de video op deze pagina kom je erachter wat Jeugdplan Nederland meiden exact inhoud.

JPN: jaarlijks ruim 600 voetbalactiviteiten JPN: jaarlijks ruim 600 voetbalactiviteiten Met de wedstrijden die talenten van amateurclubs onderling of tegen een jeugdteam van een BVO spelen krijgen zij een podium aangereikt om een kwalitatief goede voetbalactiviteit af te werken.

Hoe gaat de scouting voor JPN in zijn werk? Hoe gaat de scouting voor JPN in zijn werk? Iedere week bezoeken zo’n honderd KNVB-scouts in Nederland de standaardteams van de verenigingen uit de buurt. Zij kijken naar verschillende aspecten binnen het aanvallen, verdedigen en omschakelen.

JPN: Podium voor talentvolle jeugdspelers JPN: Podium voor talentvolle jeugdspelers Frenkie de Jong, Bruno Martins Indi, Marco van Ginkel en Jasper Cillessen. Het zijn zomaar wat namen van spelers die via Jeugdplan Nederland uiteindelijk in de top van het profvoetbal zijn terechtgekomen.

Laatste nieuws