Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Programma Voetbalontwikkeling

Wil jouw vereniging grote stappen zetten in het doorontwikkelen van de jeugdopleiding en ook nog eens op een duurzame manier? Dan is het Programma Voetbalontwikkeling echt wat voor jullie. In dit programma begeleidt de KNVB, in samenwerking met NMC Bright, jouw vereniging intensief op diverse thema's. Daarbij kan ook aandacht worden besteed aan het nog beter neerzetten van de organisatie.

“Het programma heeft opgeleverd dat wij inzichtelijk hebben wat wij op dit moment aan het doen zijn", vertelt Paul Olde Dubbelink, Jeugdbestuurslid TVC Tubbergen. "Ook hebben we inzichtelijk gekregen wat moeten veranderen en ook gáán veranderen, zodat we de hele vereniging op één lijn krijgen qua manier van voetballen."

Wil je meer weten over het Programma Voetbalontwikkeling, bekijk hieronder dan de uitgebreide video:

KNVB | Programma Voetbalontwikkeling — Video: 01/07/2021

​Wil je met jouw vereniging aan de slag met het Programma Voetbalontwikkeling en zo op een duurzame manier de jeugdopleiding doorontwikkelen? Maak dan via het onderstaande aanvraagformulier je interesse kenbaar. Wil je meer informatie, download dan hier de brochure.

Formulier ondersteuning voetbalontwikkeling Formulier ondersteuning voetbalontwikkeling Wil je een oriënterend gesprek of even sparren over een aantal thema’s? Dat kan! Vul het aanvraagformulier in en een van de Medewerkers Voetbalontwikkeling van de KNVB komt persoonlijk bij je langs op de vereniging. Een online gesprek kan natuurlijk ook.