Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Afspraak

Wil je een oriënterend gesprek of even sparren over een aantal thema’s? Dat kan! Een van de Medewerkers Voetbalontwikkeling van de KNVB komt dan persoonlijk bij je langs op de vereniging. Een online gesprek kan natuurlijk ook.

Wil je gebruikmaken van een van de ondersteuningsvormen, of kun je online toch niet helemaal vinden wat je zoekt, laat dat dan even weten door het aanvraagformulier in te vullen. Een van onze medewerkers neemt dan contact met je op.

Aanvraagformulier

Door de vragenlijst in te vullen, krijgt de KNVB een beeld van de ondersteuningswensen en
-behoeften van jouw vereniging. Een KNVB-medewerker Voetbalontwikkeling neemt zo snel mogelijk contact met je op zodra je het formulier hebt ingestuurd. We adviseren verenigingen om goed na te denken over de ondersteuningsbehoefte(n) en deze te bespreken met het bestuur van de vereniging, de Hoofd Opleiding en/of Technisch Jeugdcoördinator en andere relevante betrokkenen, zodat er een goede basis is voor de aanvraag.

We kijken ernaar uit samen met jouw vereniging te werken aan een veilige omgeving, waarin kinderen met veel plezier steeds beter kunnen leren voetballen.

Formulier ondersteuning voetbalontwikkeling Formulier ondersteuning voetbalontwikkeling Klik hier voor het aanvraagformulier ondersteuning voetbalontwikkeling.