Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Online ondersteuning

De KNVB biedt online ondersteuning door middel van KNVB Assist. Dit is het platform voor jouw vereniging waarop je informatie en inspiratie vindt over diverse thema’s, zoals het indelen van teams, jeugdvoetbalbeleid of het begeleiden van spelers en trainers. Laat je dus inspireren door een interessant artikel, een video of een webinar!

“Ik vond het wel interessant om te bekijken wat er nog beter kan bij AFC IJburg en hoe ik mijzelf kan ontwikkelen om trainers nog beter te kunnen begeleiden", aldus Max ter Steege, jeugdtrainer bij AFC IJburg. "Dat is denk ik ook gelukt. Ik denk dat ik steeds meer dingen meeneem van webinars van de KNVB om mijzelf te ontwikkelen en daarmee ook de club te helpen naar een hoger niveau.”

Je kunt ook gebruikmaken van de online assistent-trainer Rinus. Dit is bijvoorbeeld handig als je op zoek bent naar oefenstof, complete trainingen of als je een jaarplanning wil maken.

 

Formulier ondersteuning voetbalontwikkeling Formulier ondersteuning voetbalontwikkeling Wil je een oriënterend gesprek of even sparren over een aantal thema’s? Dat kan! Vul het aanvraagformulier in en een van de Medewerkers Voetbalontwikkeling van de KNVB komt persoonlijk bij je langs op de vereniging. Een online gesprek kan natuurlijk ook.

Alles voor trainers

Opleidingen van beginners tot het betaald voetbal