Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Themabijeenkomst

Ieder seizoen organiseert de KNVB meerdere themabijeenkomsten om jouw vereniging over diverse thema's te informeren en inspireren. De bijeenkomsten vinden plaats onder begeleiding van de KNVB en bieden stof voor interessante gesprekken met collega-verenigingen.

Milano van den Burg bekleedt de functie van Hoofd Opleiding bij SC Buitenveldert, een voetbalvereniging uit Amsterdam. Hij heeft de KNVB-themabijeenkomst als erg positief ervaren: "Ten eerste door de begeleiding vanuit de KNVB: altijd met een goede structuur en een goede inhoud. Ook hebben we met de collega-verenigingen telkens goed kunnen sparren over de thema’s. Uiteindelijk is dat denk ik hetgeen wat voor ieder belangrijk is, dat we naar onze eigen vereniging weer mooie dingen kunnen meenemen.”

 

Formulier ondersteuning voetbalontwikkeling Formulier ondersteuning voetbalontwikkeling Wil je een oriënterend gesprek of even sparren over een aantal thema’s? Dat kan! Vul het aanvraagformulier in en een van de Medewerkers Voetbalontwikkeling van de KNVB komt persoonlijk bij je langs op de vereniging. Een online gesprek kan natuurlijk ook.