Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Hoofd Opleiding Pro

De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Op deze pagina besteden we aandacht aan de opleiding HO Pro.

Direct inschrijven

Het opleiden van talentvolle voetballers, van de jongste spelers tot en met de laatste stap; het eerste elftal. Dit is de schitterende en veelzijdige context waarbinnen een Hoofd Opleiding van een professionele voetbalclub mag werken. Behalve het opleiden van talentvolle voetballers, heeft de HO Pro ook een belangrijke bijdrage in de ontwikkeling van de trainers, coaches en overige staf.

Taak

Een mooie, energieke en zeer uitdagende functie. Het voetballandschap en haar spelers veranderen (snel). Hierbinnen heeft de HO Pro als taak op zoek te gaan naar de optimale ontwikkelingsmogelijkheden om de spelers op te leiden tot profvoetballer.

Dit betekent onder andere dat je als HO Pro kennis hebt van voetballen, leiding geeft en bekend bent met de cultuur, missie en visie van de club. Je dient in staat te zijn om hier beleid op te maken en dit toe te passen in de praktijk. Daarnaast heb je kennis van talentidentificatie, talentontwikkeling en talentintegratie. Als laatste heb je de kwaliteiten om een in- en extern netwerk op te bouwen.

Kosten

Het opleidingsgeld voor 2020/’21 bedraagt 7.900 euro, dit is exclusief inschrijfgeld 150 euro leermiddelen en reiskosten.

Motivatie & CV

Het aanleveren van een motivatie en voetbal CV maakt deel uit van de selectieprocedure. Deze dien je te uploaden tijdens je aanmeldprocedure. Na het verstrijken van de inschrijftermijn zullen de selectiegesprekken worden ingepland met de toelaatbare deelnemers.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Lars Verhoef.

Lars Verhoef

Medewerker Opleidingsondersteuning Zuid I & Zuid II | HO Pro | Video Analyse opleidingen

Direct inschrijven

Alles voor trainers

Opleidingen van beginners tot het betaald voetbal

Laatste nieuws