Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Aanbod Voetbalontwikkeling

Wat leuk dat je een kijkje neemt op KNVB Assist. Als jouw vereniging aan de slag wil met het (door)ontwikkelen van jullie jeugdopleiding, dan ben je hier op de goede plek. De afdeling voetbalontwikkeling van de KNVB adviseert en ondersteunt verenigingen hier graag bij.

Maak kennis met het ondersteuningsaanbod voetbalontwikkeling:

KNVB | Aanbod Voetbalontwikkeling — Video: 01/07/2021

Online ondersteuning Online ondersteuning De KNVB biedt online ondersteuning door middel van KNVB Assist. Dit is het platform voor jouw vereniging waarop je informatie en inspiratie vindt over diverse thema’s, zoals het indelen van teams, jeugdvoetbalbeleid of het begeleiden van spelers en trainers. Laat je dus inspireren door een interessant artikel, een video of een webinar!

Themabijeenkomst Themabijeenkomst Ieder seizoen organiseert de KNVB meerdere themabijeenkomsten om jouw vereniging te informeren en inspireren, over diverse thema's. De bijeenkomsten vinden plaats onder begeleiding van de KNVB en bieden stof voor interessante gesprekken met collega-verenigingen.

Opleiding Opleiding De KNVB biedt passende individuele opleidingen voor verschillende groepen vrijwilligers. Twee van die opleidingen richten zich ook op het ontwikkelen van de vereniging zelf: de JVTC-opleiding en de HO-opleiding. De JVTC-opleiding is er voor beginnende jeugdtrainers. De verschillende HO-opleidingen zijn er voor de Hoofd Opleiding die zich samen met de vereniging willen doorontwikkelen.

Afspraak Afspraak Wil je een oriënterend gesprek of even sparren over een aantal thema’s? Dat kan! Een van de Medewerkers Voetbalontwikkeling van de KNVB komt dan persoonlijk bij je langs op de vereniging. Een online gesprek kan natuurlijk ook. Wil je gebruikmaken van een van de ondersteuningsvormen, of kun je online toch niet helemaal vinden wat je zoekt, laat dat dan even weten door het aanvraagformulier in te vullen. Dan neemt een van onze medewerkers contact met je op.

Programma Voetbalontwikkeling Programma Voetbalontwikkeling Wil jouw vereniging grote stappen zetten in het doorontwikkelen van de jeugdopleiding en ook nog eens op een duurzame manier? Dan is het Programma Voetbalontwikkeling echt wat voor jullie. In dit programma wordt de vereniging door de KNVB, in samenwerking met NMC Bright, op verschillende thema's intensief begeleid. Daarbij kan ook aandacht worden besteed aan het nog beter neerzetten van de organisatie. Kwaliteit- & Performance Programma Kwaliteit- & Performance Programma Het Kwaliteit- & Performance Programma is een model waarmee de KNVB betaald voetbalclubs en amateurverenigingen ondersteunt met het (voetbaltechnische) jeugdbeleid. Dit gebeurt in samenwerking met NMC Bright. Het model licht de jeugdopleiding van clubs door en geeft concrete handvatten om de opleiding verder te verbeteren. De aanpak van systematisch evalueren en verbeteren van de jeugdopleiding is innovatief en vooruitstrevend. Hiermee voorziet de KNVB het Nederlandse jeugdvoetbal van een kwaliteitsimpuls.