Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB Fit

De KNVB stimuleert mensen die op- of om het voetbalveld te vinden zijn een gezond voedings- en beweegpatroon aan te nemen. Dit draagt bij aan een verantwoorde, actieve en bewuste levensstijl. Hiervoor is voetbal de bindende kracht met 1,2 miljoen leden als basis.

FC VERS

Wij zijn FC VERS. Doel. Bewust. Scoren.

FC VERS, een programma van de KNVB waarbij we werken aan een gezonde sportomgeving en een alternatief bieden voor de verleiding van de frikandel en zijn ongezonde maten. Om dit doel te bereiken gaan we verder dan hulp bij het aanbieden van verantwoorde producten. Samen met de vereniging zetten we een totale kantinebeleving neer. Hierbij staat verantwoord assortiment centraal, maar is er ook aandacht voor roken, alcohol en uitstraling en gastvrijheid van de kantine als thuishonk van de club. Gelukkig staan we er hierbij niet alleen voor en brengen we een heel team van specialisten mee, die we onze partners mogen noemen.

FC Vers FC Vers Kijk hier voor meer informatie.

Lekker Bezig

Bij een gezonde sportieve omgeving hoort natuurlijk ook een verantwoorde kantine. Om een gezonde leefstijl te stimuleren is een kantineprogramma ontwikkeld samen met onze partner Sligro. Lekker Bezig is een doorlopend programma speciaal ontwikkeld voor voetbalverenigingen. Samen gaan we aan de slag om een steentje bij te dragen aan een gezonde kantine.

Lekker Bezig Lekker Bezig Bekijk de website van Lekker Bezig.

Laatste nieuws