Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Arag

Sinds 1 januari 2011 is ARAG official partner van de KNVB scheidsrechters betaald voetbal. Samen met de KNVB wil ARAG werken aan het bevorderen van fair play. Daarbij richten beide partijen zich niet alleen op de Eredivisie, maar juist ook op het amateurvoetbal. De KNVB is continu bezig met het bevorderen van sportiviteit, respect en begrip op en rond de velden. Ook voor de scheidsrechters. In samenwerking met de voetbalbond geeft ARAG hier op een unieke manier invulling aan. 

ARAG verbindt haar naam graag aan iets wat veel mensen aanspreekt. Aan iets wat dicht bij haar eigen waarden staat en van positief maatschappelijk belang is. Zonder een scheidsrechter kan er geen voetbalwedstrijd worden gespeeld. Een scheidsrechter past de spelregels toe en zorgt voor fair play en het voorkomen en oplossen van conflicten op het veld.

Website ARAG Website ARAG Lees op de website van ARAG meer over de samenwerking tussen ARAG en de KNVB.

Voor een groot gedeelte komt dit overeen met wat ARAG in haar juridische dienstverlening doet. Haar juristen moeten eveneens snel de situatie beoordelen, de regels kennen en toepassen en vervolgens beslissingen durven nemen. En ook ARAG wil graag problemen voorkomen en helpen oplossen. Kortom, ARAG streeft naar juridisch fair play.

Rust en zekerheid

ARAG is een onafhankelijk juridisch dienstverlener en rechtsbijstandverzekeraar. ARAG is een onderdeel van de ARAG Groep. Dit van oorsprong Duitse familiebedrijf is een wereldwijde speler, met vestigingen in twaalf Europese landen en de Verenigde Staten. Bij een juridisch geschil biedt het bedrijf rust en zekerheid op de eigen ARAG-manier: persoonlijk, positief en op inhoud. Dit doet ARAG met zo’n 550 enthousiaste medewerkers, verspreid over de locaties Leusden, Breda, Roermond en Amsterdam.