Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Onze partners

De KNVB werkt voor het WorldCoaches-programma samen met verschillende soorten organisaties. Op lokaal niveau zijn dit meestal kleine organisaties die gespecialiseerd zijn in het gebruiken van sport voor ontwikkeling. Daarnaast werken we samen met andere voetbalbonden, bedrijven en internationale ontwikkelingsorganisaties als Right to Play, Unicef en War Child.

De KNVB ontwikkelt het programma, brengt kennis en capaciteit in en levert materialen zodat de cursussen kunnen worden gegeven. De KNVB investeert zelf in het programma, maar het meeste van de financiering wordt gerealiseerd dankzij partners zoals het Nederlands Ministerie van Buitenlandse Zaken, Unicef, Philips en andere organisaties die willen investeren in de kracht van voetbal. 

De KNVB werkt samen met vele partners, waaronder het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

"Het idee is om de gemeenschap te transformeren. Ik werk daarom samen met verschillende organisaties en bekijk hoe we elkaar kunnen helpen, door te kijken naar de uitdagingen en mogelijkheden die we hebben. Hoe halen we het meest uit deze interventies? De sleutel is samenwerking.'' Francis Ojilo – Lokale WorldCoaches docent in Kenia.

Onze programma's

Het WorldCoaches-programma is een initiatief van de KNVB en werkt samen met ministeries, het bedrijfsleven, maatschappelijke en lokale organisaties. Op aanvraag óf op eigen initiatief.

Momenteel strekken onze activiteiten zich uit over Zuid-Amerika, Afrika en Azië.

Laatste nieuws