Over ons

ContactEr zijn veel redenen te bedenken waarom je contact met ons zou willen opnemen. Op deze pagina zie je waar je terecht kunt met jouw probleem, vraag of opmerking.

Over de KNVBDe KNVB is een begrip in Nederland, als grootste sportbond met ruim 1,2 miljoen leden. Maar waar staan wij nu eigenlijk voor? Hoe ziet onze organisatie eruit? Wat zijn de historische hoogtepunten van de voetbalbond? Dit en meer lees je op deze pagina’s.

Werken bij de KNVBWij zijn regelmatig op zoek naar bevlogen teamspelers om de gelederen van de voetbalbond te versterken. Hieronder vind je een actueel overzicht van de vacatures binnen de KNVB; zowel wat betreft het bondsbureau als de steunpunten.

AgendaWanneer komt het Nederlands elftal in actie, wanneer kun je de OranjeLeeuwinnen bekijken, waar en wanneer vinden jeugdtoernooien plaats en wanneer is de finale van de Champions League? Hier vind je compleet overzicht van de voetbalagenda.

PartnersEr zijn veel partijen die ons ondersteunen in de activiteiten die wij ontplooien. Deze partners zijn onmisbaar voor ons. Zij maken het mogelijk dat wij kunnen werken aan een optimaal voetbalklimaat, zowel voor de voetbalfan als de voetballer zelf.

Maatschappelijke projectenVoetbal biedt wekelijks plezier aan miljoenen voetballers en voetballiefhebbers. Maar voetbal is meer, kán meer. Bij de aanpak van sociale problemen is voetbal een effectief instrument. Wij nemen hierbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. KNVB ExpertiseSinds 2008 heeft het betaald voetbal een eigen kenniscentrum: KNVB Expertise. Door middel van onderzoek, kennisdeling en opleiding streeft KNVB Expertise ernaar de de bedrijfstak betaald voetbal verder te professionaliseren.

Terug naar boven