Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Over ons

Contact Contact Er zijn veel redenen te bedenken waarom je contact met de KNVB wilt opnemen. Op deze pagina zie je waar je terecht kunt met jouw probleem, vraag of opmerking.

Over de KNVB Over de KNVB De KNVB is een begrip in Nederland, als grootste sportbond met ruim 1,2 miljoen leden. Waar staat de KNVB voor? Hoe ziet de organisatie eruit? Wat zijn de historische hoogtepunten van de voetbalbond? Dit en meer lees je op deze pagina’s.

Werken bij de KNVB Werken bij de KNVB De KNVB is regelmatig op zoek naar bevlogen teamspelers om de gelederen van de voetbalbond te versterken. Hieronder vind je een actueel overzicht van de vacatures binnen de KNVB; zowel wat betreft het bondsbureau als de steunpunten.

Agenda Agenda Wanneer komt het Nederlands elftal in actie, wanneer kun je de OranjeLeeuwinnen bekijken, waar en wanneer vinden jeugdtoernooien plaats en wanneer is de finale van de Champions League? Hier vind je een compleet overzicht van de voetbalagenda.

Partners Partners Er zijn veel partijen die de KNVB ondersteunen in de activiteiten. Deze partners zijn onmisbaar. Zij maken het mogelijk dat de KNVB kan werken aan een optimaal voetbalklimaat, zowel voor de voetbalfan als de voetballer zelf.

Maatschappelijke projecten Maatschappelijke projecten Voetbal biedt wekelijks plezier aan miljoenen voetballers en voetballiefhebbers. Maar voetbal is meer, kán meer. Bij de aanpak van sociale problemen is voetbal een effectief instrument. De KNVB neemt hierbij graag zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid.
KNVB account KNVB account Met een KNVB account kun je inloggen op een groot aantal websites en apps van de KNVB. KNVB Expertise KNVB Expertise Sinds 2008 heeft het betaald voetbal een eigen kenniscentrum: KNVB Expertise. Door middel van onderzoek, kennisdeling en opleiding streeft KNVB Expertise ernaar de de bedrijfstak betaald voetbal verder te professionaliseren.