Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Volunteers EURO 2020

In de zomer van 2020 is Amsterdam trotse gastheer van het EK 2020! Net als bij de UEFA Cup-finale in 2013 en het UEFA Women's EURO 2017 in Nederland staan de vrijwilligers centraal bij de organisatie en de uitvoering van UEFA EURO 2020. En daar zijn wij enorm trots op. In de speelstad Amsterdam zijn tijdens het toernooi ruim 2000 vrijwilligers actief!

In totaal zijn er twaalf speelsteden in Europa die EURO 2020 organiseren. Deze organisatie is deels belegd bij de UEFA en deels bij de speelstad, in dit geval Amsterdam. Dit uit zich in twee verschillende vrijwilligersprogramma’s; het UEFA EURO 2020 Volunteer Programme en het City Host Programme.

UEFA EURO 2020 Volunteer

Maar liefst 2257 kandidaten hebben zich aangemeld voor het UEFA EURO 2020 Volunteer Programme met 81 verschillende nationaliteiten.

In de periode augustus – november 2019 zijn bijna 1300 kandidaten naar de Johan Cruijff ArenA gekomen voor hun interview.

UEFA EURO 2020 Volunteer Programme UEFA EURO 2020 Volunteer Programme Kijk hier voor meer informatie over het UEFA EURO 2020 Volunteer Programme.

City Host Volunteer Programme City Host Volunteer Programme Wil je meer informatie over de City Host Volunteer Programme, kijk hier.

Ambassadors

Anouk Hoogendijk is ambassadrice voor het UEFA EURO 2020 Volunteer Programme. Samen met het Volunteer Team heeft Anouk mee geholpen aan de werving van alle vrijwilligers. Ook gaf ze tips aan iedere kandidaat voor zijn of haar interview.  

Als Vriendin van de Vrijwilligers gaat Anouk op diverse momenten in aanloop naar het toernooi aansluiten bij het Volunteer Programme. Tijdens de campagnevideo, de radiospot op radio 538 en in het wervingsproces was Anouk al terug te zien en te horen. Ook met de kick-off en tijdens het toernooi is Anouk betrokken bij de vrijwilligers.

Laatste nieuws