Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Team Kuipers leidt kwartfinale Tsjechië – Denemarken

KNVB Media
KNVB Media
1 juli, 10:00

Björn Kuipers met zijn vaste assistenten Erwin Zeinstra (links op de foto) en Sander van Roekel voor de wedstrijd Denemarken - België in de poulefase. - Foto: UEFA.com

Björn Kuipers is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter voor het duel in de kwartfinale van EURO 2020 tussen Tsjechië en Denemarken in het Olympisch Stadion in Bakoe. Het wordt de derde wedstrijd van ‘Team Kuipers’ op het Europees kampioenschap.

Kuipers wordt bijgestaan door zijn vaste assistenten Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Vierde official is de Rus Sergei Karasev. Pol van Boekel is VAR, Kevin Blom AVAR. De wedstrijd in Bakoe wordt aanstaande zaterdag gespeeld en begint om 18.00 uur.

In de groepsfase leidde Kuipers in Kopenhagen al Denemarken – België (1-2) en had hij in Sevilla de leiding over Slowakije – Spanje (0-5). Ook was hij vierde official bij Engeland – Kroatië (1-0) op Wembley.

Met Danny Makkelie en Björn Kuipers is het de eerste keer dat er twee Nederlandse scheidsrechters actief zijn op een EK.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen