Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Veelgestelde vragen

Accommodatie Accommodatie Voetballen kan niet zonder accommodatie. Een fijne accommodatie draagt bij aan de uitstraling van de club en de sfeer op en rond de velden.

Internationale overschrijvingen amateurvoetbal Internationale overschrijvingen amateurvoetbal Hoe werkt het wanneer een speler vanuit het buitenland in Nederland wil gaan voetballen? En hoe werkt het andersom wanneer je vanuit Nederland een club in het buitenland hebt gevonden?

Goed besturen Goed besturen Het leiden van een vereniging is een eervolle, maar tegelijk ook omvangrijke taak. Als bestuur heb je te maken met tal van partijen en je dient je als club aan veel regels en wetten te houden.

Incidenten Incidenten Voetbal is een fantastische sport waar miljoenen mensen in Nederland van houden. Met z’n allen dragen we de verantwoordelijkheid om te zorgen dat dit zo blijft. De liefde voor de bal staat voorop. Iedereen moet op een veilige en plezierige manier van de sport kunnen genieten en daar maken de KNVB én alle clubs zich hard voor.

Trainers/Coaches Trainers/Coaches In Nederland zijn we trots op onze unieke infrastructuur en de kwaliteit van onze opleidingen binnen de grootste sport ter wereld. Dankzij alle inspanningen behoren we als ‘klein landje’ op voetbalgebied tot de wereldtop.

Tuchtzaken Tuchtzaken Tuchtrechtspraak in het voetbal gebeurt door onafhankelijke experts, benoemd door de clubs, en volgens de regels die we met clubs samen hebben opgesteld. Wij, clubs en spelers kunnen informatie leveren, maar doen geen uitspraak. Dit houdt onze sport eerlijk en sportief.

Voetbalaanbod Voetbalaanbod De tijden veranderen. De samenleving verandert, evenals de rol van sport en de sportvereniging daarin. Hoe speel je hier als vereniging op in? Om clubs hierbij te helpen hebben wij voor uiteenlopende doelgroepen speciaal voetbalaanbod ontwikkeld.

Contactgegevens KNVB

Bezoekadres

KNVB Sportcentrum
Woudenbergseweg 56-58  
3707 HX Zeist  

Postadres

KNVB
Postbus 515
3700 AM Zeist

Overige gegevens

BTW nummer: NL 0026.91.346.B.01
KvK nummer: 40478591