Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Ontwikkel de jeugdopleiding van jouw vereniging

Wat leuk dat je een kijkje neemt op KNVB Assist. Als jouw vereniging aan de slag wil met het (door)ontwikkelen van jullie jeugdopleiding, dan ben je hier op de goede plek. De afdeling voetbalontwikkeling van de KNVB adviseert en ondersteunt verenigingen hier graag bij. Wil jij weten hoe we dit doen? Bekijk dan onderstaande video’s.

Maak kennis met het ondersteuningsaanbod voetbalontwikkeling:

KNVB | Aanbod Voetbalontwikkeling — Video: 01/07/2021

Wil jouw vereniging stappen zetten in het doorontwikkelen van de jeugdopleiding op een duurzame manier? Dat kan met intensieve begeleiding van de KNVB in samenwerking met NMC Bright. Bekijk de video over programma voetbalontwikkeling:

KNVB | Programma Voetbalontwikkeling — Video: 01/07/2021

Wil je gebruik maken van één van deze ondersteuningsmogelijkheden, vul dan het aanvraagformulier in.

Door de vragenlijst in te vullen, krijgt de KNVB een beeld van de ondersteuningswensen en
-behoeften van jouw vereniging. Een KNVB-medewerker voetbalontwikkeling neemt zo snel mogelijk contact met je op zodra je het formulier hebt ingestuurd. We adviseren verenigingen om goed na te denken over de ondersteuningsbehoefte(n) en deze te bespreken met het bestuur van de vereniging, de hoofd opleiding en/of technisch jeugdcoördinator en andere relevante betrokkenen, zodat er een goede basis is voor de aanvraag.

Succes met het invullen van het aanvraagformulier. We kijken ernaar uit samen met jouw vereniging te werken aan een veilige omgeving, waarin kinderen met veel plezier steeds beter kunnen leren voetballen.

Formulier ondersteuning voetbalontwikkeling Formulier ondersteuning voetbalontwikkeling Klik hier voor het aanvraagformulier ondersteuning voetbalontwikkeling.