Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Nederlandse Loterij

Nederlandse Loterij is de naam achter zeven bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. De Staatsloterij is al sinds 1999 sponsor van het Nederlands elftal en TOTO is hoofdsponsor en naamgever van het bekertoernooi, de TOTO KNVB Beker.

De Nederlandse Loterij kan gezamenlijk het volledige voetbal kunnen bedienen met een link naar het Nederlands elftal, het amateurvoetbal maar ook de KNVB Beker, samen met TOTO.

Amateurvoetbal

De afgelopen jaren heeft de Nederlandse Loterij/Toto jaarlijks een cheque overhandigd aan de KNVB die volledig bestemd is voor de ontwikkeling van het Nederlandse amateurvoetbal. In 2018 was dit een symbolische cheque van 3.797.841 euro.

Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal van de KNVB over deze bijdrage. "Elk weekend organiseren we meer dan 30.000 wedstrijden voor ruim 1,2 miljoen voetballers. Deze bijdrage kunnen wij goed gebruiken om het voetbal voor al deze mensen nog leuker te maken. Naast voetbal aantrekkelijker maken willen we ook zo veel mogelijk mensen bij onze sport betrekken."

Nederlandse Loterij: 3,8 miljoen euro voor amateurvoetbal Nederlandse Loterij: 3,8 miljoen euro voor amateurvoetbal Lees meer over de symbolische cheque.