Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Voor een optimale beleving

Wij vinden het belangrijk dat iedereen die contact heeft met de KNVB dit als een positieve ervaring beleeft. Of dit nu een voetballer is die informatie zoekt, een trainer die een opleiding volgt of een fan die een wedstrijd bezoekt.

Daarom richten wij ons op innovaties die de beleving van onze stakeholders verbeteren. Wij richten ons op innovaties die bijdragen aan een optimale beleving van onze stakeholders, of dit nu voetballers, vrijwilligers, professionals of fans zijn.

Welke innovaties kunnen bijdragen aan een optimale beleving?

In een 24-uurseconomie past geen klantenservice die zich beperkt tot kantooruren. In de huidige tijd moet je altijd, en binnen een paar klikken, de juiste informatie beschikbaar hebben. En niet eens enkel de noodzakelijke informatie, ook aanvullende informatie die de beleving nog beter maakt. Denk aan een cursist die alle informatie van de opleiding op één overzichtelijke plek kan vinden in Dug-out. Of aan chatbots die op ieder moment vragen kunnen beantwoorden. Of aan een interactieve app als Wizzymaps die de Oranjefan op weg helpt naar het stadion of de applicatie VOGO die het mogelijk maakt om de wedstrijd vanaf een stoeltje in het stadion toch vanuit verschillende hoeken te bekijken. En wil je dat doelpunt nog een keer terugzien? Ook dat kan. Alles voor een optimale beleving.