Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Over ons

Op de KNVB Campus is een plek gecreëerd waar voetbal en innovatie samenkomt op één locatie: #11, de voetbal innovatiehub van de KNVB. De KNVB gelooft dat door het samenbrengen van mensen in een netwerk in een omgeving die voetbal ademt, de toekomst van het Nederlandse voetbal sneller, effectiever en succesvoller vormgegeven kan worden.

De nummer 11 is creatief, eigenwijs, heeft drang naar voren, is doelgericht en heeft lef. Het is een teamspeler met onverwachte en verrassende acties. Exact wat de rol van #11 ook is binnen de KNVB. Het is dé plek waar we vaststaande feiten onder de loep nemen en het conventionele denken uitdagen. We scannen de wereld op zoek naar uitdagingen in het voetbal en kansen die de toekomst te bieden heeft.

#11 maakt de connectie tussen partijen en helpt zodat ideeën en gedachten daadwerkelijk verder ontwikkeld kunnen worden om een wezenlijke bijdrage aan het voetbal van morgen te leveren. Wij ontdekken nieuwe ideeën en experimenteren met concepten. We ontwikkelen nieuwe producten en diensten. Wij werken iedere dag vol passie aan het voetbal van de volgende generatie.

Het team

Daphne van Dijk

Innovatiemakelaar

Giel Kirkels

Aanvoerder Kennisontwikkeling en Innovatie

Frederike Zwenk

Hoofd onderzoek

Routebeschrijving

Wanneer je #11 bezoekt, kun je parkeren op P1 (dit is de parkeerplaats direct rechts wanneer je de KNVB Campus oprijdt). Vanaf daar loop je – langs een kunstgrasveld aan je rechterhand - richting het Voetbal Medisch Centrum. Tegenover het VMC, aan je linkerhand, vind je voetbal innovatiehub #11.

Bezoekadres
KNVB
Woudenbergseweg 56-58 (Voetbal innovatiehub #11)
3707 HX Zeist