Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Werven

Werven doe je niet zomaar. Het kader van je vereniging komt trainers, coaches of leiders tekort, of denkt meer mensen te kunnen gebruiken. Zo kun je aan de slag.

Voordat je start met het willekeurig plaatsen van advertenties of met het ophangen van posters, is het goed om te bedenken waarvoor en hoelang je ze nodig hebt. Het is dan belangrijk om helder voor ogen te hebben wat je van een trainer of coach verwacht. Het opstellen van een profiel kan daarbij helpen, zowel voor de trainer/coach in kwestie alsook voor de vereniging.Bij het werven is het belangrijk om mensen enthousiast te maken voor een functie als trainer/coach. Maar geef vooral ook aan wat je als vereniging kunt bieden in het begeleiden of scholen van de trainers en coaches.

Download Werven Download Werven In deze longread een uitgebreide beschrijving van verschillende facetten van een wervingsproces met ter inspiratie tips, overwegingen en voorbeelden. Deze longread kan dienen als hulpmiddel bij het gebruik van onderstaand werkdocument om tot een bij de vereniging passend wervingsproces te komen.

Praktijkvoorbeeld DZC '68 Praktijkvoorbeeld DZC '68 Als mensen hebben toegezegd om als trainer of leider aan de slag te gaan is het belangrijk om hen goed te informeren over hun taken binnen het technisch kader. De cultuur binnen de vereniging is hierbij van belang. Stap 2 | Informeren Stap 2 | Informeren Als mensen hebben toegezegd om als trainer of leider aan de slag te gaan is het belangrijk om hen goed te informeren over hun taken binnen het technisch kader. De cultuur binnen de vereniging is hierbij van belang.

 

Laatste nieuws