Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Volunteer Management

Alle vrijwilligers gerelateerde activiteiten worden gepland en uitgevoerd door het Volunteer Management Team. Deze sector zorgt voor de vrijwilligers en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Dit betreft onder andere trainingen, toewijzing van rollen, beheren van het Volunteer Home, catering en de onderlinge sfeer onder de vrijwilligers. Vrijwilligers zullen helpen bij het beheren van het vrijwilligersprogramma in al zijn vormen, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt voor alle vrijwilligers

DOMEINROLLEN:

  • ACE Volunteer
    Als ACE Volunteer ben je veelzijdig, heb je een hands-on mentaliteit en ben je voor alle UEFA Futsal EURO 2022 domeinen en locaties inzetbaar. Het Volunteer Management Team zet je in op basis van behoefte van de Venue Management teams.

  • Volunteer management Volunteer    
    Als Volunteer management Volunteer ondersteun je het Volunteer Management Team met verschillende organisatorische, administratieve en logistieke activiteiten in het Volunteers Home bij de Ziggo Dome of MartiniPlaza. Je zorgt ervoor dat iedereen zich helemaal thuis voelt in het Volunteers Home!