Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Streetfutsal Championships

Tijdens de Urban Sportsweek op zaterdag 23 en zondag 24 oktober zijn de voorrondes gespeeld van de Streetfutsal Championships voor jongens en meiden onder 15 in de Centrale Markthal in Amsterdam. Op maandag 27 en dinsdag 28 december zijn de voorrondes in Sporthal Europapark in Groningen, beide steden zijn de speelsteden van het UEFA Futsal EURO 2022. De competitie bestaat uit twee onderdelen: het reguliere 5 vs. 5 en een King Of The Court variant, waar er 3 vs. 3 wordt gespeeld. 

Wat zijn de Streetfutsal Championships? 

De streetfutsal Championships is een zaalvoetbaltoernooi voor jongens en meiden t/m 15 jaar. Er wordt gespeeld in een poule met teams van 8 spelers, in totaal zijn er vier poules. In de ochtend nemen de meidenteams het tegen elkaar op en in de middag en avond de jongens. In totaal zijn er 16 plekken voor de finales van het toernooi. Aan het einde van de dag worden de punten van beide onderdelen bij elkaar opgeteld, de nummers 1 en 2 van de poules stromen door naar de finales tijdens UEFA Futsal EURO 2022.  

Dus schrijf je nu in met je team en strijd voor die felbegeerde finaleplaats. Wie weet wordt jouw team gekroond tot UEFA EURO Streetfutsal Champions 2022! Naast de titel nemen de winnaars het op tegen de Street Captains van FC Straat, hét straatvoetbalteam van niemand minder dan Soufiane Touzani!

Aanmelden Groningen Aanmelden Groningen Meld je aan voor de voorrondes in Groningen

Streetfutsal Championship | Meld je aan!