Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Seminars Futsal Inside

In een 5-delige reeks gaat Neal Petersen (FC Afkicken) live in gesprek met prominente figuren uit het heden en verleden uit de Futsalwereld. De gratis seminars zijn inclusief een wedstrijdbezoek aan Oranje Futsal.

De gastsprekers delen inspirerende inzichten over o.a. de aantrekkingskracht van het spel, de professionele kant van de sport en de kansen om jeugd via de sport te behouden en te binden. Uiteraard krijg je de kans om vragen te stellen.

In de derde aflevering is het de beurt aan niemand minder dan Soufiane Touzani, de straatvoetballer die wereldwijd wordt gezien als de grondlegger van het freestyle voetbal. Soufiane weet als geen ander hoe hij kinderen kan inspireren en betrekt anderen graag in zijn liefde voor de sport. Hij presenteerde meerdere programma’s waarin hij zijn skills laat zien en anderen uitdaagt, zoals zijn bekende show ‘Tiki Taka Touzani’. Daarnaast laat hij zien dat je met passie en doorzettingsvermogen ambities kunt realiseren. Tijdens deze Futsal Inside episode zal Soufiane uitgebreid spreken over zijn liefde voor de sport, het betrekken van kids, de toekomst van de sport en uiteraard beantwoordt hij jullie vragen.

Wil jij je laten inspireren en aanwezig* zijn bij het seminar van Futsal Inside én de interland van Oranje Futsal bezoeken? Meld je dan nu aan en dan zien we je graag om 17.30 uur op 15 november in het Topsportcentrum in Almere! 

Futsal Inside Almere Futsal Inside Almere Meld je aan

**Fysieke deelname aan de seminar Almere levert 1 KNVB licentiepunt op t.b.v. je UEFA Futsal B, TCZ2 of TCZ3 trainerslicentie.

Bekijk hieronder eerdere afleveringen terug

Futsal Inside Rotterdam Futsal Inside Rotterdam Bekijk hier de aflevering terug

Futsal Inside Ede Futsal Inside Ede Bekijk hier de aflevering terug