Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Event Transport

Het team Event Transport is verantwoordelijk voor het plannen en beheren van transportdiensten voor het evenement. Voor UEFA Futsal EURO 2022 gaat dit team vervoersdiensten leveren voor de 16 voetbalbonden, scheidsrechters, antidoping controleurs, delegaties, gasten en UEFA-medewerkers. Vrijwilligers zijn o.a. actief bij de fleetcompound, als drivers op de weg en het vliegveld. Het doel van deze rol is om bezoekers te helpen en te ondersteunen door een transportservice van topkwaliteit te leveren.

DOMEINROLLEN:

  • Fleet operations Volunteer    
    Als Fleet Operations volunteer ben je actief op de Fleet Compound en ben je ervoor verantwoordelijk dat alle auto’s en chauffeurs voorbereid de weg op kunnen. De fleetcompound is het verzamelpunt voor alle auto’s en busjes waar de Volunteer Drivers in rijden.

  • Airport welcome services
    Als Airport Welcome Services volunteer ontvang je alle gasten die aankomen op luchthaven Schiphol. Je bent het eerste gezicht en voorziet de net gelande gasten van de eerste informatie. In veel gevallen koppel je diegene aan een Volunteer Driver en zorg je er voor dat de juiste mensen in de juiste auto terecht komen.

  • Volunteer Driver          
    Als Volunteer Driver breng je verschillende UEFA-gasten en personeel naar de juiste locaties (Ziggo Dome, Martiniplaza en hotels).