Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Betrokken partijen

Bij het opstellen van het competitieprogramma houden wij zoveel mogelijk rekening met de wensen van alle betrokken partijen, vrijwel gedurende het gehele traject. Om de vele belangen van alle partijen zo goed mogelijk te behartigen, praat ten eerste de commissie Competitie en openbare orde mee over de totstandkoming.

De commissie Competitie en openbare orde is een vertegenwoordiging van (alle) gemeenten, het Centraal Informatiepunt Voetbalvandalisme, de Landelijke Strategische Beleidsgroep Voetbal, KLPD divisie Spoorwegpolitie, NS Reizigers (Concern Veiligheid) en KNVB.

Daarnaast is er overleg met het technisch platform, gevormd door de manager voetbaltechnische zaken van de KNVB, de voorzitter van het CBV, de directeur van het CBV, de directeur ECV, vertegenwoordigers van BVO’s in de ECV, de directeur CED, vertegenwoordigers van BVO’s in de CED, naast twee overige vertegenwoordigers van de KNVB (de bond levert tevens de voorzitter).

Ook is er overleg en nauw contact met het Supporterscollectief, het overkoepelende orgaan voor supportersverenigingen van betaaldvoetbalclubs. De KNVB hecht veel waarde aan de mening en wensen van voetbalsupporters.

Laatste nieuws