KNVB ASSIST Kennisavonden

In het najaar van voetbalseizoen 2017-’18 werden door het hele land heen 37 KNVB Assist Kennisavonden georganiseerd. Tijdens de Kennisavonden van dit najaar stond het creëren van een plezierige en veilige sportomgeving voor pupillen centraal.

Want niet alleen het spelen van een wedstrijd heeft invloed op het spelplezier en de ontwikkeling van een speler. Ook de bijdrage van iedereen langs het veld speelt hierin een belangrijke rol. Heb je de KNVB Assist kennisavonden gemist? Hieronder is alle informatie terug te vinden.

Presentaties Kennisavond 17-18Bekijk hier de presentaties van de sessies tijdens de KNVB Kennisavond 17-18.

Lachen en plannen smeden bij Kennisavond SEWTijdens de KNVB Assist Kennisavond bij het Noord-Hollandse SEW in Nibbixwoud inspireerden de ruim veertig aanwezigen elkaar met uiteenlopende initiatieven. VV Helpman enthousiast over Kennisavond 17-18Een concreet probleem binnen de club? Nee, dat hadden ze bij vv Helpman niet. Maar op het moment dat Coen Hut en Renzo Terpstra hoorden van de KNVB ASSIST Kennisavond twijfelden ze geen moment. In gesprek met oudersDe rol van ouders is bij de ontwikkeling van voetballers is cruciaal. De KNVB stelt materiaal beschikbaar om zelf een leuke en leerzame avond op de club te organiseren voor de ouders. KNVB Kennisavond 16-17: 'nieuw bestuur gezocht'Het sfeerverslag van de KNVB Kennisavond in het seizoen 2016-2017 geeft een goed beeld hoe de kennisavond voor vrijwel elke bestuurder of coördinatoren in het amateurvoetbal een verrijking is. KNVB Kennisavond 15-16: ontmoeten en inspirerenHet sfeerverhaal van de KNVB Kennisavond bij Olympia in Haarlem geeft een indruk hoe het eraan toegaat tijdens een Kennisavond en over welke thema's je inspiratie op kunt doen. Kennispartners KNVB AssistKNVB Assist heeft een aantal kennispartners. De kennispartners worden hier kort toegelicht.ContactHeb je een vraag over bovenstaande? Neem dan contact met ons op.

Presentaties Kennisavond 16-17Bekijk hier de presentaties van de verschillende sessies tijdens de Kennisavond 16-17. Presentaties Kennisavond 15-16Bekijk hier de presentaties van de sessies tijdens de Kennisavond 15-16.


Terug naar boven