Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kennispartners KNVB Assist

KNVB Assist heeft een aantal kennispartners. De kennispartners worden hieronder kort toegelicht.

ING

Als hoofdsponsor van het Nederlandse voetbal ondersteunt ING naast het Nederlandse elftal ook het amateurvoetbal. Zo helpt de bank voetbalclubs vooruit met kennis en advies om de financiële huishouding gezond te maken én te houden. Experts geven inzicht in veranderingen en delen tips om geld te besparen en inkomsten voor de club te vergroten. Bijvoorbeeld met sponsoring, crowdfunding voor amateurverenigingen en Contactloos betalen.

Alles over ING Alles over ING Lees alles over de betrokkenheid van ING bij het Nederlandse voetbal

Lekker Bezig!

 

Bij een gezonde sportieve omgeving hoort natuurlijk ook een verantwoorde kantine. Lekker Bezig is een doorlopend programma, speciaal ontwikkeld voor voetbalverenigingen. Samen gaan we aan de slag om een steentje bij te dragen aan een gezonde kantine. En een gezondere invulling van de voetbalkantine kan en is helemaal niet zo moeilijk!

Alles over Sligro en Lekker Bezig! Alles over Sligro en Lekker Bezig! Sligro wil met de KNVB een gezonde en verantwoorde leefstijl in het amateurvoetbal.

Philips

Energiekosten zijn vaak de hoogste kosten voor een sportvereniging. Deze kosten kunnen flink omlaag door voor uw sportveldverlichting gebruik te maken van een betrouwbare en duurzame LED-lichtoplossing die 50% energiezuiniger is. De verlichting heeft geen "warming-up" nodig, springt direct vol aan en is inzetbaar naar de bezetting van de velden. Dit laatste vermindert de lichthinder voor de omgeving fors. Het systeem is flexibel in gebruik, doordat na het uitschakelen weer direct kan worden ingeschakeld.

Laatste nieuws