Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Presentaties Kennisavonden

Bekijk hieronder de presentaties van de verschillende Kennisavonden.

Duizend bestuurders, voorzitters en andere vrijwilligers hebben afgelopen voorjaar de KNVB kennisavonden bezocht. Tijdens de kennisavonden is veel kennis kunnen uitgewisseld tussen clubs, KNVB en kennispartners als ING, ARAG en Sligro. Ben je niet op één van de tien kennisavonden geweest, of wil je de gedeelde informatie nog eens rustig terugkijken? Hieronder zijn de online versies van de zes kennissessies te vinden, evenals de getoonde presentaties. De informatie kan je verder helpen de kennis binnen je vereniging uit te rollen.

 

Een financieel gezonde club is toekomstbestendig! (ING)

Een financieel gezonde club is toekomstbestendig (ING) 

 

 

Kinderen met plezier (nog) beter leren voetballen, is je kaderbeleid hierop ingericht?

Kinderen met plezier (nog) beter leren voetballen. 

 

 

Van kinderwagen tot scooter

Leden werven is één, leden behouden is twee. Hoe zorg je ervoor dat je je leden een levenlang bindt aan je voetbalvereniging? Lees meer over de nieuwste inzichten en succesvolle praktijkvoorbeelden over de mogelijkheden die je als vereniging hebt om verschillende doelgroepen een leven lang aan je club te binden.

Praktijkvoorbeelden


 

Op zoek naar vrijwilligers? 

Werving van vrijwilligers; welk bestuur heeft dit niet als uitdaging? Hoe krijg je het dan voor elkaar om vrijwilligers te vinden. Je kan dit van eerdere kanten benaderen, maar het begint allemaal bij het kennen van je leden. Het begrijpen dit mensen op een verschillende manier worden geïnspireerd, omdat ze een andere communicatiestijl hebben. Als je de ander beter leert begrijpen, kan je ook inspelen op hoe je de ander kan bewegen om als vrijwilliger actief te worden. Er is geen betere plek om dit te oefenen dan in je eigen bestuur. Verbeter de samenwerking in je bestuur en vindt zo de weg naar meer vrijwilligers.
 
Aan de hand van de praktische toepassing van HumanHabits gaan we in deze sessie in op de
basis vragen “wie ben ik” en “wie is mijn mede-verenigingslid” en “hoe kan ik die inzichten gebruiken om tot verbinding met mijn leden te komen.” Ben je er klaar voor om de volgende stap te maken met jouw vereniging?
 

Op zoek naar vrijwilligers? 

 

 

Arbitrage is van ons allemaal! 

Goede scheidsrechters dragen bij aan leuk, sportief en goed voetbal! Elke vereniging heeft dus belang bij goed arbitragebeleid, waardoor het werven en behouden van scheidsrechters beter zal verlopen. Maar hoe zet je dat op? En wie, binnen en buiten de vereniging, betrek je daarbij? Samen met jullie willen we dit speelveld verkennen, in deze interactieve sessie.

Arbitrage is van ons allemaal! 

 

 

Mijn accommodatie klaar voor de toekomst!

Welke kansen liggen er voor mijn vereniging met het verduurzamen van de accommodatie en hoe kan ik hier zelfs geld mee besparen? Of kost dit juist veel geld en waar moet ik dat dan vandaan gaan halen? En we hebben het al zo druk bij de vereniging, hoeveel tijd en energie moeten we hier dan in gaan steken? Benieuwd naar de antwoorden op deze vragen, kom dan naar de kennissessie over Accommodatiezaken tijdens de KNVB Kennisavond. Dan laten we je diverse mogelijkheden zien om je accommodatie klaar voor de toekomst te krijgen en te houden!

Mijn accommodatie klaar voor de toekomst! 

 

Is jouw kantine al Lekker Bezig? Is jouw kantine al Lekker Bezig? Kies ook voor een gezond alternatief in de voetbalkantine! Sligro en de KNVB laten zien dat het kan met deze “Lekker Bezig” promo.

Laatste nieuws