Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Homegrown Heroes

UEFA Futsal EURO 2022 is het grootste EK Futsal ooit en jij kan er als vrijwilliger bij zijn! Via het Homegrown Heroes-programma kun jij je aanmelden als Legacy volunteer en/of Tournament volunteer.

UEFA Futsal EURO 2022 belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle vrijwilligers. Niet alleen beleef je het toernooi van dichtbij, maar je krijgt trainingen, ontwikkelt nieuwe skills, verbreed je netwerk en ontvangt ook nog eens een tof kledingpakket. Waar wacht je nog op? Maak het Volunteer Team compleet en meld je nu aan!

UEFA Futsal EURO 2022: Become a volunteer!

Wat is een Legacy volunteer?

Als Legacy volunteer draag je bij aan de organisatie van de sportief-maatschappelijke events die in aanloop naar en na afloop van UEFA FUTSAL EURO 2022 plaatsvinden. Hierbij kun je denken aan een rol als spelcoördinator, teambegeleider of wedstrijdorganisator.

Update: de aanmelding als Legacy volunteer is reeds gesloten. 

Wat is een Tournament Volunteer?

Als Tournament Volunteer draag je bij aan de organisatie van het hoofdtoernooi, UEFA FUTSAL EURO 2022 in de Ziggo Dome in Amsterdam of MartiniPlaza in Groningen. Er zijn verschillende domeinen waar jij als vrijwilliger actief kunt zijn, waaronder hospitality, fantertainment en wedstrijdorganisatie.

Update: de aanmelding als Tournament volunteer is reeds gesloten.

Ben ik geschikt?

Futsal kenmerkt zich door het dynamisch, frisse en energieke karakter. Dit zoeken wij ook in onze volunteers. Om als vrijwilliger bij UEFA FUTSAL EURO 2022 aan de slag te gaan, gelden daarnaast een aantal basisvoorwaarden. Zo moet je 18 jaar of ouder zijn op 1 juli 2021, word je verwacht om minimaal beschikbaar te zijn tijdens alle sportief maatschappelijke activiteiten en/of wedstrijddagen van UEFA Futsal EURO 2022. Daarnaast is de basisbeheersing van de Engelse taal een vereiste.