Bekijk alle 5 foto's

KNVB Campus Cup

Prijs op aanvraag

Uniek ééndaags voetbaltoernooi op de velden van Oranje. Actief, sportief, goed eten, fun en entertainment. Onderscheidend is de voetbalprof-beleving voor deelnemers, die alleen op de KNVB Campus te ervaren is.

 

  • Aanwezigheid bekende ex-internationals
  • Officiële KNVB-scheidsrechters
  • Aanwezigheid Nederlands elftal stadionspeaker
  • Eigen teammanager per elftal
  • Officiële KNVB-loting
  • F&B volgens KNVB Campus Foodconcept
  • Entertainment
  • Vastleggen event middels video- en fotografie

Programma

Ontvangst

Teams worden ontvangen door hun teammanagers en krijgen een briefing over het programma en het foodconcept

Loting

Een officiële toernooiloting met gelouterde spreekstalmeester, een prominent, onafhankelijke, international en een competitieleider.

Teambespreking

Onder leiding van de teammanager gaan de teams zich voorbereiden op het toernooi. Wedstrijdtenue aan en de tactiek en opstelling worden besproken.

Warming-up

De ervaren ex-international brengt de kneepjes van het vak over, hoe je fysiek – en mentaal – voor te bereiden voor die belangrijke eerste wedstrijd.

Toernooi

Het toernooi staat onder de bezielende leiding van officiële KNVB-scheidsrechters. Buiten het veld zorgen de teammanagers en toernooileiding dat het aan niks ontbreekt. Spelers kunnen zich vol overgave storten op een sportief en succesvol toernooi.

Kleedkamersessie

Tussen wedstrijden in worden spelers opgepept en opgelapt waar nodig. Daarnaast creëren we voor ieder team een unieke kleedkamersessie. Waar een ex-international uitgebreid verteld over zijn of haar carrière.

Lunch

Een volle dag voetbal is niets zonder een heerlijke, uitgebalanceerde lunch. De chef-koks van de KNVB Campus zorgen voor een fantastische lunch, boordevol goede energie voor de 2e helft.

Halve finales

Richting de finale wordt de spanning groter en komt die felbegeerde cup steeds dichterbij. Om ongelukkig toeval uit te sluiten, zullen de 4 teams vanaf de halve finale worden bijgestaan door een ex-international als coach, die de laatste 10% extra uit het team haalt, om door te stoten naar de finale.

Finale

Voor teams en toeschouwer een waar spektakel. Begeleid met officieel commentaar, coaches en een officiële ceremonie voor de winnaars maken dit slotstuk van het toernooi een onvergetelijke ervaring.

Derde helft

Nagenieten met een goede (netwerk)borrel, heerlijk eten, een artiest en DJ.

Bekijk ook deze Evenementen

Prijs op aanvraag
50 - 500
Prijs op aanvraag
25 - 500 personen

Bezoek de KNVB Campus

Laat je mailadres en/of telefoonnummer voor vrijblijvende informatie over de mogelijkheden en een uitnodiging voor een rondleiding over de KNVB Campus.

Naar contactformulier

Bel de KNVB Campus

Liever direct contact? Het Campus team helpt je graag verder. Bel of via Chat (Facebook Messenger).

Terug naar boven