Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Over de KNVB Campus

Precies vijftig jaar geleden opende het KNVB Sportcentrum zijn deuren in Zeist. In een halve eeuw is ‘Zeist’ uitgegroeid tot het kloppend voetbalhart of ‘de middenstip’ van Nederland.

Een tour over de KNVB Campus.

Aanzuigende werking

De KNVB Campus is de plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid, scheidsrechters werken aan de arbitrage en bestuurders elkaar ontmoeten. Waar de voetballers van ons land kunnen revalideren.

Een plek ook die een aanzuigende werking heeft op mensen die van voetbal houden. Van trainers en coaches, tot onderzoekers en ontwikkelaars van nieuwe producten. Hier ontmoeten mensen elkaar en ontstaan frisse ideeën, worden nieuwe verbanden gelegd en komt het tot verrassende samenwerkingen. Waarmee we de volgende stap kunnen zetten om ons voetbal nog beter te maken.

Op de KNVB Campus wordt een volgende stap gezet om ons voetbal nog beter te maken. De KNVB Campus is financieel mede mogelijk gemaakt door de UEFA en de FIFA.

Vergaderingen, training en ontspanning

In een halve eeuw is ‘Zeist’ uitgegroeid tot het kloppend voetbalhart of ‘de middenstip’ van Nederland

Voor clubs en het bedrijfsleven is een bezoek aan de KNVB Campus leuk en leerzaam tegelijk. Het is een uitstekende locatie voor vergaderingen, maar biedt ook tal van mogelijkheden voor trainingen en ontspanning. Kennis en inspiratie in een topsportomgeving. Waarbinnen het bedrijfsleven en de bestuurders van clubs zich graag ontwikkelen. Omdat besturen ook een kunst is. En natuurlijk rolt de bal op de KNVB Campus. Zeist moet de thuisbasis worden voor vele trainingskampen en wedstrijden in Nederland. De KNVB Campus is financieel mede mogelijk gemaakt door de UEFA en de FIFA.

Een bezoek aan de KNVB Campus is leuk en leerzaam tegelijk.

Faciliteiten:

De deuren van de KNVB Campus zijn geopend op 1 september 2016. Er vinden verschillende activiteiten op de KNVB Campus plaats:

  • Trainingen & trainingskampen voor elftallen en clubs
  • Zakelijke bijeenkomsten
  • Teamhotel
  • Bedrijfsclinics
  • Evenementen
  • Voetbalmedisch centrum
  • KNVB Voetbalkampen voor de jeugd

 

 

KNVB Campus - Voor de teams van morgen 

KNVB Campus brochure KNVB Campus brochure Bekijk de brochure van de KNVB Campus hier.

KNVB Campus

Reserveringen

Bel of mail de KNVB Campus voor boekingen en informatie over Reserveringen & Events. Woudenbergseweg 56-58 3707 HX Zeist

KNVB Contact

Voor aanvullende vragen aan de KNVB.

Algemene Voorwaarden - Velden Algemene Voorwaarden - Velden Bekijk hier de algemene voorwaarden van de velden op de KNVB Campus.

Plattegrond Plattegrond Bekijk hier de plattegrond van de KNVB Campus.

KNVB Campus nieuwsbrieven KNVB Campus nieuwsbrieven Bekijk hier de KNVB Campus nieuwsbrieven.

Laatste nieuws