Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Inschrijving geopend voor opleidingen UEFA A en UEFA A Youth 2022/’23

KNVB Media
KNVB Media
14 oktober, 10:00

De inschrijvingen voor de opleidingen UEFA A en UEFA A Youth zijn weer geopend - Foto: KNVB Media

De (voetbal) wereld verandert continu en het tempo van deze veranderingen neemt toe. Dat heeft invloed op jou als trainer-coach, de manier waarop je jouw werkzaamheden als trainer-coach uitvoert en op hoe je met je spelers omgaat. Een goede trainer-coach kan daarom niet zonder een gedegen opleiding. Voor coaches in de top van het amateurvoetbal en voor coaches in landelijke afdelingen van het jeugdvoetbal heeft de KNVB de inschrijving voor de opleidingen UEFA A en UEFA A Youth voor het seizoen 2022/’23 geopend.

UEFA A

De top van het amateurvoetbal is een mooi werkgebied voor veel ambitieuze trainer-coaches. Er wordt op relatief hoog niveau gespeeld en er komen voor trainers veel onderwerpen bij kijken om de zaken op en rond het veld georganiseerd te hebben. Voor die trainer-coaches biedt de KNVB ook in het seizoen 2022/’23 weer de opleiding UEFA A aan.

De werkzaamheden van een trainer-coach zijn onder andere het coachen tijdens wedstrijden, geven van trainingen en samenwerken met het begeleidingsteam. Daarnaast is de trainer-coach een belangrijke schakel binnen de club. Volop uitdaging dus.

De opleiding UEFA A is erop gericht de deelnemers binnen deze werkzaamheden optimaal voor te bereiden en ervaring te laten opdoen, zodat ze deze werkzaamheden vanuit een eigen visie en met succes kunnen uitvoeren.

UEFA A 2022/'23 UEFA A 2022/'23 Lees hier meer informatie over de opleiding UEFA A.

UEFA A Youth

In de landelijke divisies van het jeugdvoetbal zijn veel teams waarin getalenteerde jeugdvoetballers spelen. Elk van deze teams vraagt om de juiste trainer-coach. Een interessante uitdaging voor jou als trainer-coach UEFA A Youth is om de balans te zoeken en te vinden tussen ontwikkelen en presteren. De opleiding is erop gericht de deelnemers voor te bereiden op en te ontwikkelen in het - met succes - uitvoeren van deze taken.

De opleiding UEFA A Youth draagt bij aan jouw verdere ontwikkeling als trainer-coach en neemt je mee in de wereld van het jeugdvoetbal bij een BVO en alle taken die daarbij komen kijken.

UEFA A Youth 2022/'23 UEFA A Youth 2022/'23 Lees hier meer over de opleiding UEFA A Youth

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen