Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

UEFA A 2022/'23

De top van het amateurvoetbal is een mooi werkgebied voor veel ambitieuze trainer-coaches. Er wordt op relatief hoog niveau gespeeld en er komen voor trainers veel onderwerpen bij kijken om de zaken op en rond het veld georganiseerd te hebben. Voor die trainer-coaches biedt de KNVB de opleiding UEFA A aan.

Direct inschrijven

De werkzaamheden van een trainer-coach zijn onder andere: coachen tijdens wedstrijden, geven van trainingen en samenwerken met het begeleidingsteam. Daarnaast is de trainer-coach een belangrijke schakel binnen de club. Volop uitdaging dus.

De opleiding UEFA A is erop gericht de deelnemers binnen deze werkzaamheden optimaal voor te breiden en ervaring te laten opdoen zodat ze deze werkzaamheden vanuit een eigen visie met succes kunnen uitvoeren.

Ervaringen

'Je moet jezelf leren kennen om spelers te kunnen helpen' 'Je moet jezelf leren kennen om spelers te kunnen helpen' Met enige vertraging ontvingen 46 trainers woensdag 18 augustus hun UEFA A (29) of UEFA A Youth-diploma (17). Door de coronapandemie verliep de opleiding anders dan normaal. Anthony Lurling (assistent-trainer NAC Breda) en Brian Pinas (trainer Feyenoord Onder 16) slaagden beiden voor de UEFA A Youth-opleiding en blikken terug.

Meer informatie:

Meer info Meer info Ben je geïnspireerd en gemotiveerd om het leertraject voor UEFA A te volgen? Lees dan hier de voorwaarden.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met

Carla van Dasselaar

KNVB Academie

Direct inschrijven

Alles voor trainers

Opleidingen van beginners tot het betaald voetbal

Laatste nieuws