Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

UEFA A Youth 2022/’23

De (voetbal) wereld verandert continu en het tempo van deze veranderingen neemt toe. En dat heeft invloed op jou als trainer-coach en de manier waarop je je werkzaamheden als trainer-coach uitvoert en met je spelers omgaat. Vooral bij jonge talenten. De opleiding UEFA A Youth draagt bij aan jouw verdere ontwikkeling als trainer-coach.

Direct inschrijven

In de landelijke divisies van het jeugdvoetbal zijn veel teams waarin getalenteerde jeugdvoetballers spelen. Een interessante uitdaging voor de trainer-coach UEFA A Youth is de balans te zoeken en te vinden tussen ontwikkelen en presteren.  Elk van deze teams vraagt om de juiste trainer-coach. De opleiding UEFA A Youth is erop gericht de deelnemers voor te bereiden op en te ontwikkelen in het - met succes - uitvoeren van deze taken.

De opleiding UEFA A Youth draagt bij aan jouw verdere ontwikkeling als trainer-coach en neemt je mee in de wereld van het jeugdvoetbal bij een BVO en alle taken die daarbij komen kijken.

Ervaringen

'Je moet jezelf leren kennen om spelers te kunnen helpen' 'Je moet jezelf leren kennen om spelers te kunnen helpen' Met enige vertraging ontvingen 46 trainers woensdag 18 augustus hun UEFA A (29) of UEFA A Youth-diploma (17). Door de coronapandemie verliep de opleiding anders dan normaal. Anthony Lurling (assistent-trainer NAC Breda) en Brian Pinas (trainer Feyenoord Onder 16) slaagden beiden voor de UEFA A Youth-opleiding en blikken terug.

Meer informatie

Meer info Meer info Ben je geïnspireerd en gemotiveerd om het leertraject voor UEFA A Youth te volgen? Lees dan hier de voorwaarden.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met:

Carla van Dasselaar

KNVB Academie

Direct inschrijven

Alles voor trainers

Opleidingen van beginners tot het betaald voetbal

Laatste nieuws