Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Nieuwe ontwikkelingen voor officials in de Wedstrijdzaken app

KNVB Media
KNVB Media
23 maart 2023, 11:11

Officials kunnen zich nu nog beter voorbereiden op een wedstrijd door nieuwe functionaliteiten in de Wedstrijdzaken app. - Foto: KNVB Media

De oplettende gebruiker is het misschien al opgevallen, maar er is een aantal nieuwe ontwikkelingen toegevoegd aan de Wedstrijdzaken app! Via deze weg informeren we je daar graag over en laten we weten wat je binnenkort nog meer kunt verwachten.

Drie nieuwe functionaliteiten

Er zijn drie nieuwe functionaliteiten beschikbaar gekomen in de Wedstrijdzaken-app. Ze helpen bij de wedstrijdvoorbereiding van een official en zijn terug te vinden bij wedstrijden in het programma.  

  • Vormindicator
    Onder beide teams is de vormindicator toegevoegd (vergelijkbaar met de Voetbal.nl app). Hierdoor zijn in één oogopslag de huidige stand en laatste drie resultaten van beide teams zichtbaar. Dit geeft direct een eerste inzicht in wat je kunt verwachten van de wedstrijd.  
  • Doorlinken naar Voetbal.nl
    Vanaf nu is het mogelijk om op één van beide teams te klikken. Daarna word je automatisch doorgelinkt naar de teampagina in de Voetbal.nl app. Hier kun je vervolgens eenvoudig de uitslagen van dat team en de stand in de competitie raadplegen om een betere inschatting van de aankomende wedstrijd te maken.
     
  • Tenuekleuren verenigingen
    Onder het kopje ‘Info’ staat nu informatie over de tenuekleuren van de verenigingen. Je ziet hier altijd de kleuren van het thuistenue. Als de vereniging de kleuren van het uittenue heeft ingevuld, zie je deze ook. Deze informatie kun je meenemen in de kleurkeuze van je eigen tenue.

Steeds meer functionaliteiten

Het is de bedoelding dat in de toekomst alle informatie en functionaliteiten omtrent wedstrijden in de Wedstrijdzaken-app komen. Nu al kun je in de Wedstrijdzaken-app onder andere terecht voor je aanstellingen, wedstrijdvergoedingen, het digitale wedstrijdformulier en de vragenlijsten voor rode kaarten.

Maar nog niet alle informatie rondom wedstrijden is in de app terug te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het vinden van contactinformatie van collega’s of het inzien van je eigen rapportageformulieren. Hiervoor kan het Official Portal worden geraadpleegd. Dit is geen ideale situatie, want een official moet hierdoor meerdere online omgevingen raadplegen voor één wedstrijd. In de toekomst wordt het Official Portal overbodig.

NB. Om van de nieuwe ontwikkelingen gebruikt te kunnen maken,  heb je de laatste versie van de app nodig. Deze kun je downloaden in de AppStore of PlayStore.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen