Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Jouw Vrijwilliger In Oranje

Wie wil dat niet, een plek in Oranje. Speciaal om deze groep helden in de spotlight te zetten, komt de KNVB met een actie: nomineer jouw vrijwilliger, dan maakt hij of zij kans om mee te draaien met Oranje.

Gun je jouw vrijwilliger een plek in Oranje bij de wedstrijd Nederland – Italië op 28 maart 2017 in de Amsterdam Arena? Meld hem of haar dan op deze pagina aan. Geef bij de aanmelding aan waarom juist deze vrijwilliger een plek in Oranje verdient en voeg daarbij een foto van hem of haar toe. Deze zal verzameld worden om hiermee de vrijwilligers een gezicht te geven in de vrijwilligersbedanktcampagne. Begin maart maken we de voorselectie van 23 vrijwilligers bekend die kans maken op de ‘hoofdprijs’. Deze 23 toppers mogen allemaal naar Nederland - Italië. De winnaars worden halverwege maart op een bijzondere manier bekend gemaakt.

Als dank voor je nominatie bieden we je de mogelijkheid om met jouw vrijwilliger naar Nederland – Italië te gaan. In de bevestiging van de nominatie ontvang je 25% korting op jullie tickets.

De termijn om je vrijwilliger te nomineren is inmiddels verstreken.

De drie winnaars van vorig jaar.

Vrijwilligers in Oranje: ‘Dit maak je maar één keer mee’ Vrijwilligers in Oranje: ‘Dit maak je maar één keer mee’ Het verslag van de winnaars van vorig jaar.