Contactinformatie

De KNVB Campus heeft zijn deuren geopend voor het Nederlandse voetbal. In de zomer van 2016 zijn o.a. de volgende onderdelen opgeleverd: het nieuwe KNVB Sportmedisch Centrum, een nieuw voetbalveld met verschillende analysesystemen, een gerenoveerde sporthal, een nieuw kleedkamergebied voor (nationale) teams, het Teamhotel en het splinternieuwe Trainings- & Vergadercentrum. Je bent van harte welkom!

KNVB Campus contactinformatie

KNVB VoetbalkampenInschrijven of meer informatie over de KNVB Voetbalkampen? Klik hier of stuur een e-mail naar info@knvbvoetbalkampen.nl.

AcademieMeer informatie? Klik dan hier of neem contact op met de Academie via telefoonnummer 0343-499211 of stuur een e-mail naar academie@knvb.nl.

​Sportmedisch CentrumMeer informatie? Neem contact op met het Sportmedisch Centrum via telefoonnummer 0343-499285 of stuur een e-mail naar smc@knvb.nl.

Trainings- & VergadercentrumMeer informatie? Neem contact op met het Trainings- & Vergadercentrum via telefoonnummer 0343-491424 of stuur een e-mail naar info@knvbcampus.nl.


Terug naar boven